Ana SayfaSağlıkJuico ile vücudunuzu arındırın

Juico ile vücudunuzu arındırın

Yaşam ve beslenme tarzı ne olursa olsun herkesin kolaylıkla gündelik hayatına sokabileceği bir juice cleanse markası yaratan Sedef Dördüncü ve Deniz Derman’ın detoks markası Juico’yu sizin için deneyimledik. 

Juice cleanse’in amacı belli bir süre boyunca katı yiyecek tüketmeyerek sindirim sisteminizi dinlendirmek ve vücudunuzun bu sayede toksinlerden arınmaya ve yeniden yapılanmaya odaklanmasını sağlamak. Program süresince, hayvansal proteinlerden, kafein ve işlenmiş gıdalardan uzak durarak, vücudun alkali dengesinin düzenlenmesine de yardımcı oluyor.

Editörlerimizden Irmak ve Ezgi aynı günlerde juice cleanse yani taze meyve – sebze suyu karışımlarıyla detoks yaptı. Peki ama 3 gün hiçbir katı besin almadan sadece Juico içecekleriyle nasıl geçiyor? Bunu yapabilmek gerçekten mümkün mü? Sonucunda neler oluyor? Hangi faydalarını hissediyorsunuz? … gibi merak edeceğiniz sorulara cevap bulabileceğiniz yazıyı Irmak ve Ezgi’nin kendi kalemlerinden okuyun istedik.

Irmak Tuğmaner’in Juico ile detoks deneyimi

Yaklaşık 3 aydır Juico ile tanışmayı bekliyordum ancak yemek yemeden nasıl dururum soruları yüzünden bir türlü cesaret edememiştim. Ya aç kalırsam, başım ağrırsa, midem bulanırsa gibi sorular 3 ay boyunca bu detoks işini askıya almamı sağlamıştı. Ta ki Trendus editör arkadaşım Ezgi’yle herkes yapıyor biz neden yapamayalım ki diyene kadar?

Sabah işe gelince hızlıca karar verip 3 günlük detoks için siparişimizi verdik, 1 hafta sonrasına verdik ki bu süreçte kendimizi detoks programına iyice hazırlayalım. Detoksa başlamadan birkaç gün önce ağır yemeklerden kaçındım, akşamları 7’den sonra yemek yememeye özen gösterip gün içinde en az 2 litre de su içmeye özen gösterdim.

Gün geldi çattı, sabah uyanır uyanmaz kocaman bir bardak limonlu ılık su içtikten sonra ofise gittiğimde bizleri bekleyen tatlı ve rengarenk şişeler vardı. Şişeler o kadar iştah açıcı ve eğlenceli gözüküyordu ki motivasyonum bir anda arttı. Juico ekibi günlük 6 adet detoks içeceği yolluyorlar ve bu içecekler taze sıkılmış olduğu için buzdolabında saklamamız gerekiyor.

İlk içeceğe heyecanla başladık, yeşil rengini oldum olası çok severim ama tadını bu kadar seveceğimi düşünmemiştim. İçerisinde maydanoz, ıspanak, marul, limon gibi besleyici besinler olmakla beraber tadı da harikaydı. İlk şişeyi ofiste yaklaşık 1 saat içinde bitirdikten sonra 2 bardak su içtim biraz ara verdikten sonra ise ikinci şişeye geçtim. İkinci şişe ananaslıydı ve hiç bitmesini istemedim. İşten çıkana kadar 4 şişeyi bitirdim ve gün içerisinde hiç acıkmadım, arada Ezgi’ye bakıp acaba sırf ben mi böyle hissediyorum diye bakmadım da değil. Çünkü hem aç hissetmiyorsun hem daha enerjiksin hem de temizlendiğini hissediyorsun. Eve gittiğimde de 1 saat arayla 2 şişemi de bitirdim. Bir gün boyunca 6 şişe artı yaklaşık 1 buçuk litre su içmiş oldum. Ve ne başım ağrıdı, ne de midem bulandı aksine her şey çok daha kolay geçti benim için.

İkinci gün bir acabayla uyandım, bir parça peynirle güne başlamak cazip gelse de hayır Irmak deyip ofise gidip 2. Gün detoksuna devam ettim. 2. günüm ilk güne kıyasla daha zor geçti, kendimi halsiz hissetsem de devam ettim detoksa ve bir günü daha vücudumu dinlendirip arındırarak geçirmiş oldum.

Neleri sevdim
2. şişe yani ananaslı olan harikaydı, kendim de evde bu güzel içeceği sık sık yapacağım bundan sonra.

Neleri sevmedim
Zencefili sevmediğimden dolayı, 5. İçeceği içinde zencefil olanı pek sevmedim. Ama Juico ekibi isterseniz sevmediğiniz bir içecek yerine size başka bir içecek gönderebiliyorlar.

Sonuç
Vücudumun temizlendiğini ve yenilendiğini hissetmekle beraber, sindirim sistemimde çok iyi çalışmaya başladı. Kadınları en çok ilgilendiren olaya gelecek olursak 2 gün içerisinde 1 buçuk kg verdim. 

Ezgi Kamadan’ın Juico ile detoks deneyimi

Geçtiğimiz hafta biz Trendus editörleri olarak vücudumuza bir iyilik yapıp meyve sebze detoksuna girmeye karar verdik. Juico da imdadımıza yetişti. Sipariş verdiğimiz Urban seti günlük 6 adet Juico şişesinden oluşan 1150 kalorilik bir setti. Başta kulağa korkutucu gelse de, evet gün içinde bu şişelerdeki içecekler dışında hiçbir şey yemedik hatta neredeyse içmedik bile (tek içtiğimiz su ve yeşil çaydı).

Süreci en baştan anlatmak gerekirse; o gün ofise geldiğimizde setlerimiz gelmişti. Heyecanla 1. içeceğimiz olan ‘yeşil’i elimize aldık ve işimizin başına geçtik. Öncelikle ben kendi adıma şunu çok net söyleyebilirim, içeceklerin hepsinin tadı gerçekten çok güzel. İçindekileri okumazsanız belki daha bile mutlu olabilirsiniz. Irmak (cesur kader arkadaşım), içecekleri tüketme planımızı saatlere göre ayarladı; işten çıkana kadar 4 tanesini içecektik ve akşama 2 şişemiz daha kalacaktı. İnanır mısınız insan öyle bir psikolojiye giriyor ki içecekler bile fazla geliyor. ‘Yeşil’den sonra ikimizin de favorisi olan ‘tatlı sarı’yı, daha sonra yine ‘yeşil’i ve ‘nar çiçeği’ni ofiste sırasıyla tükettik. Akşama kalan 2 tanesini de ilk günden kuralları bozmak istemediğimden zorla içmeye çalıştım ama favorim olan ‘beyaz’ın yarısını, kuralların dışına çıkarak, ertesi günün sabahına bıraktım. Çünkü zaten sabah içeceğimi yanıma almayı unutmuştum.

Şuna bir açıklık getirelim, eminim en çok merak edilen kısım da bu: uyandığınızda bile bir hafifleme hissediyorsunuz. Düşünsenize 1 gün boyunca sindirim sistemimiz tatildeydi. Katı yiyecek tüketmedik, hayvansal proteinlerden uzak durduk, kafein almadık, işlenmiş gıdalardan uzak durduk.. Kısacası vücudumuz derin bir nefes aldı ve toksinlerden arınmış, alkali dengesini düzenlemiş oldu.

2. gün de süreç aynı şekilde geçti. Yine herhangi bir zorlukla karşılaşmadan sırasıyla içecekleri tükettik. Ama bu sefer sıralamada ufak değişiklikler yaptığımı itiraf edebilirim. Öncelikle sabah ‘beyaz’ın kalan yarısını içtim. Bu arada ‘beyaz’ gerçekten favorimdi. Arada bir tekli Juico’lardan sipariş verebilirim. Neyse devam ediyorum; diğer Juico’larımı da sırasıyla içtim. Herhangi bir sinir stres yaşamadan, enerjimden hiçbir şey kaybetmeden o günü de geçirdim. Hatta bu sefer, 5. ve 6.’yı yarım yarım içtim, o gün de öyle bitti.

Aslına bakarsanız olay kesinlikle aç kalmak değil. Hayatımız yemek içmek olmuş, biz bunu farkettik. 3. gün biraz daha zorlu geçti ama bunun nedeni açlık değildi. Mesela öğle arasında herkes yemeğe giderken biz ofisi bekliyorduk, asıl üzücü olan buydu  Sonra insanlar kahve içme bahanesiyle mola veriyordu, bizim öyle bir bahanemiz de  yoktu.. Şaka bir yana 4. günün sabahında uyandığımda kahvaltı edeceğimi biliyordum ama öyle bir ruh haline sahiptim ki, devam etsem ederdim Juice Cleanse’e. Zaten talimatlara orda da uydum ve bu detokstan sonra mideme şok etkisi yaratacak hiçbir yiyecek sokmadım. Sağlıklı takılmaya devam .

Sonuç olarak gayet sağlıklı bir 3 gün geçirmenin verdiği rahatlıkla, kendimi 3 kg vermiş gibi bir hisse kaptırdım. Doğrusunu söylemek gerekirse, eğer giymeniz gereken dar bir elbise varsa veya düğün/mezuniyet vs. gibi bir organizasyona katılacaksanız, bu 3 günlük detoks sizin için birebir! Ödemlerinizden kurtulup, vücudunuzdaki suyu kısa sürede atabileceğiniz Juice Cleanse’ler bizim ekipten tam not aldı. Siz de deneyin, o hafiflemeyi hissedeceksiniz. 

Siz de Juico`yu deneyimlemek isterseniz, bizim gibi Urban`ı (6`lı 1 günlük paket 79TL) tercih edebilir veya Balances, Guru, Active`i deneyimleyebilirsiniz. Detaylı bilgi ve sipariş vermek için burayı tıklayın! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI