Ana SayfaMagazinJennifer Lopez Yaklaşan Belgeseli Half-Time’ı Duyurdu

Jennifer Lopez Yaklaşan Belgeseli Half-Time’ı Duyurdu

Jennifer Lopez, yaklaşmakta olan Netflix belgeseli Halftime’da hayranlarına hayatının perde arkasını gösteriyor.
 
Instagram’da belgeselin resmi afişine “Bu sadece başlangıç” yazan Jennifer Lopez’in hayatını anlatan Halftime, 2020’de Shakira ile yaptığı Super Bowl şovu ve 2021’de Başkan Biden’ın açılışındaki performansı gibi önemli kilometre taşları da dahil olmak üzere özellikle JLo’nun kariyerine odaklanacak.
 
Ek olarak, Halftime’ın Tribeca Festivali’nde bu yılki açılış filmi olması planlanıyor. Belgeselin yönetmeni Amanda Micheli, bir basın açıklamasında, “Tribeca’nın açılış gecesi için seçilmek bir onur ve Jennifer’ın hayatında ve kariyerinde büyüdüğü yerden sadece birkaç kilometre uzaktaki konum bu kritik dönüm noktasını kutlamak için çok uygun!” dedi. “Bu filmi beyaz perdede New York seyircisiyle paylaşma fırsatına sahip olmak bir rüyanın gerçekleşmesi gibi.”
 
Festivalin kurucusu Robert De Niro, bunun neden özel bir proje olduğuna dair düşüncelerini paylaştı. “Güçlü hikaye anlatımı – ister müzikte, ister filmde ya da oyunda – bizi insanlığı birbirine bağlayan evrensel değerler için savaşmaya teşvik ediyor. Jennifer Lopez’in yer aldığı Halftime da bize bunu hatırlatıyor” dedi. “Tribeca Festivali, amaca yönelik yaratıcı ifadenin önemini onurlandırmak için dünyanın her yerinden izleyicileri bir araya getirmeye kesinlikle çok  istekli.”
 
İlk yarı 8 Haziran’da Tribeca Festivali’nde, ardından 14 Haziran’da Netflix prömiyerini yapacak.
 
Aşağıda belgeselin resmi afişine göz atabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI