Ana SayfaMagazinJennifer Lopez ve Alex Rodriguez'in Düğün Davetli Listesi

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez’in Düğün Davetli Listesi

50 yaşındaki Jennifer Lopez ve 44 yaşındaki nişanlısı Alex Rodriguez düğünleri için planlamaya devam ediyor. Çifte yakın bir kaynağın belirttiğine göre her iki isim de eski eşlerini ve ailelerini düğüne davet edecekler. 

Kaynak düğüne dair şunları söyledi: “Jennifer ve Alex yaz aylarında evlenmeyi planlıyorlar ve o günü sabırsızlıkla bekliyorlar. Onlar zaten her şeyi birlikte yapıyor ve temelde evliler. Yine de resmi bir şekilde evlilikle bağlanacak olmaktan dolayı çok heyecanlılar. Sevgi dolu çift düğünlerine eski eşlerini de davet edecek.
 

Jennifer Lopez’in Marc Anthony ile olan evliliğinden Max ve Emme adında iki çocuğu bulunuyor. İkili 2004’te evlenmiş ve 2014’te boşanmıştı.

Alex Rodriguez ise 2002-2008 yılları arasında Cynthia Scurtis ile evliydi. İkilinin iki çocuğu var. 

Alex ve Jennifer aileleriyle bir arada oldukça fazla zaman geçiriyorlar. Instagram hesaplarından da bu anlara dair sık sık paylaşım yapan çift eski eşleriyle olan dostluklarıyla da çocuklarıyla olan yaşantılarıyla da gerçek bir örnek oluşturuyor.

Düğüne dair çok fazla bilgi olmasa da sevdiklerinin ve ailelerinin çifte katılacağı çok abartılı olmayan bir kutlama planladıkları düşünülüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI