Ana SayfaModaJennifer Lopez InStyle Mayıs sayısında

Jennifer Lopez InStyle Mayıs sayısında

InStyle mayıs sayısının kapağında bu ay dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez var. Lopez, InStyle`a kendiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunuyor. Burcu Kıratlı, Medcezir dizisinin Ada`sı Özge Gürel ve Çalıkuşu`nun Azelya`sı Hande Soralseksi, Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide karakteriyle tanıdığımız Elçin Sangu ve Yasak dizisinin yakışıklı oyuncusu Gürbey İleri de InStyle Mayıs sayısı için kamera karşısına geçenlerden.  

Ayrıca 163 uzman önerisiyle 2014`ün en iyi güzellik ürünlerinin olduğu güzellik sayfalarında ayrıca bahar makyajı için tüyolar, güzel uyanma sırları; çiçekli saç aksesuarlarını kullanma rehberi; sezonun gözde trendleri; en yeni parfümler ve daha fazla güzellik tüyolarını bulabilirsiniz.

Güneş Mutlu Mavituncalılar`ın mücevher kutusu; beyaz pantalon kombin önerileri ve renk kullanma kılavuzu da InStyle Mayıs sayısında sizi bekliyor. Bu ay InStyle`la birlikte gelen ve düğün hazırlıklarıyla ilgili pek çok ipucu bulabileceğiniz InStyle Weddings`in kapak yıldızı ise Özge Ulusoy…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI