Ana SayfaModaJennifer Lopez bu ay çok şıktı!

Jennifer Lopez bu ay çok şıktı!

Jennifer Lopez`in evlenip çocuk doğurmak için iş yaşamına ara verdikten sonra aynı şana ve şöhrete dönüşü kolay olmadı. Çok hırpalandı, yaşlı ve şişman bulundu, eleştirildi, beğenilmedi. Hatta yeni yıla girerken Times Square`deki konserinde giydiği tayt tulumdan dolayı çok alay ettiler kadınla. Ama Jennifer Lopez bir savaşçı ve insanlar onu istemiyor diye köşesine çekilmek yerine, son bir aydır ciddi bir moda bombardımanı halinde kendini tekrar kabul ettirmeyi başardı. The Met Gala`daki muhteşem kıyafeti, saçı ve makyajını kusursuzluğu da başarısının nişanı gibi oldu.

Hırsı en çok yakıştıran kadın

Jennifer Lopez, şu günlerde Cannes`ın altını üstüne getiriyor. Katıldığı davetlerde eskisi gibi gözbebeği oluyor. Vazgeçmemek ve başarıyı ısrarla yakalamak için düştükçe ayağa kalkmak, Jenifer Lopez`in kendine en çok yakıştırdığı trend değil mi? Bu ay yakın dostu Cavalli`yle elele verip gösteriş merakını topuklayan Jennifer Lopez, katıldığı davetlerde odak noktası olarak ciddi bir yükselişe geçti.

Bunu yapmak için işini şansa bırakmadı Jennifer. İlk önce kendi şöhretini borçlu olduğu meşhur önden yırtmaçlı, yeşil şifon Versace elbiseye benzeyen siyah beyaz şifon Cavalli elbisesiyle çıktı objektiflerin karşısına. Sonra Penelope Cruz`un adını Oscar kırmızı halısına altın harflerle kazıdığı pembe tüylü elbisenin bir benzerini giydi. The Met`de giydiği elbisesi de biraz bu yıl Cameron Diaz`ın "Oscar`ın en şıkları" listesinin zirvesine taşıyan Oscar de la Renta`ya benziyordu ama olsun, muhteşem görünüyordu.

Jennifer Lopez, bu ay biraz çabaladı, şıklık konusunda sıfır riskle, daha önce başarılı olmuş formüllerden ilerledi, görkeme nişan aldı ve moda ve eğlence dünyasının radarına girdi bir kez daha. Bravo değil de ne?  

Fotogaleriye tıklayıp Jennifer Lopez`in bu ayki görkemli kıyafetlerini inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI