Ana SayfaGüzellikJennifer Aniston`ın parfümü

Jennifer Aniston`ın parfümü

Jennifer Aniston herkesin merak ettiği parfümünü Harrod’s’da tanıtarak satışa sundu. Parfüm şu anda tüm dünyada sadece Harrod’s’da satılıyor. Ve verilen bilgiye göre çok da iyi satıyor. Jennifer Aniston hayranları bu parfüm o kadar merak ediyor ki, hiç koklamadan, siparişi veriyorlar. Harrod’s yurtdışına parfüm göndermediği için birçok meraklı hayran soluğu ebay’de alıyor. Kozmetik peşine düşmüş çaresiz alışverişçinin nelere kadir olduğunu bilen ebay akbabaları da bu hayranları soyup soğana çeviriyor ve parfümü çok pahalıya satıyor. Harrod’s’dan alabilenler için ise parfümün 50 ml.’lik şişesi 29 sterlin.

"Ben çok parfüm parfüm kokan kokuları sevmem. İnsanların bunu duyduğunda ‘Çok güzel kokuyorsun, bu ne?’ diye sormasını istedim." diyor Jennifer Aniston ve ekliyor: "Bu parfümün hatıralarımın katalogu gibi olmasını istedim. Hayatım boyunca gece açan yaseminin kokusuna aşık oldum. Kalifornia’da büyürken yasemin kokan akşamları çok iyi hatırlıyorum. Aynı zamanda okyanusun kokusunu da canlandırıcı ve seksi bulurum. Bu aroma insanı arıtır ve coşturur. Tropik yağlar ve tuzlu hava kokusu bana plajda uzun güneşli günleri hatırlatıyor. Saf mutluluk."

Parfümün üst notalarında turunçgil ve gül suyu

Orta notalarında yeni açan yasemin çiçeği, vahşi menekşe ve Amazon zambağı

Alt notalarında altın amber ve sandal ağacı var.

Parfümün şişesinin üzerinde hiçbir şey yazmıyor ve aynen Jennifer Aniston’ın giyim tarzı ve güzellik anlayışı gibi olabildiği kadar yalın ve net bir formu var. İsmi sadece "Jennifer Aniston" ama bu onun seçimi değil. Halen satışta olan Marc Zaobs’ın Lola isimli parfümü ile karışmasından çekinildiği için son anda Lolavie isminden vazgeçilmiş. "Çok içime sinmese de son anda hukuki olarak kullanabileceğim tek isim kendiminkiydi." diyor Aniston…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI