Ana SayfaMagazinJennifer Aniston Kötüleyici Yorumlara Karşı Çıktı

Jennifer Aniston Kötüleyici Yorumlara Karşı Çıktı

Değişen vücudu yüzünden kötüleyici ve küçümseyici yorumlara maruz kalmış olan yetenekli oyuncu Jennifer Aniston, geçen ay medyada kadınların vücutlarına yapılan kötüleyici yorumlara karşı bir bildiri yayınlamıştı. Geçen günlerde Yaşam Boyu Başarı ödülünü almak için katıldığı Giffoni Film Festivali‘nde ise bir grup gence “Eğer size kötü davranan bir zorba varsa, birlik olun ve onu alt edin. Bunu size yapmasına izin vermeyin.” dedi. 

İnternetin kazandırdığı isimsizliğin rahatlığından bahseden Aniston, “Bilgisayarlarının arkalarına saklanıp, kendilerine birinin ulaşmasını engelliyorlar… Bilgisayarlanızı bir kenara bırakıp birbirinizle bu konu hakkında konuşun.” diye ekledi.

Katıldığı bir panelde, seyirciden gelen “Sabah kalkıp eskisi gibi olmadığınızı farkettiğiniz oluyor mu?” sorusu karşısında kalınca gözleri dolan oyuncu için, bu oldukça duygusal bir konu. Aniston soruya “Oluyor, ama bu normal bir şey.” diyerek yanıt vermişti.

Hayranlarını yüreklendiren oyuncu, konuşmasına “Beğendiğiniz oyuncular, idolleriniz, ikonlarınız, kim olursa olsunlar sizin yaşadıklarınızı birçok kere yaşadılar; bunu aklınızda tutun.” diye devam etti. “Bizi sizden ayıran hiçbir şey yok, çünkü aynı yerden başladık. Hepimiz başlangıçta bir hiçtik. Eğer kötü hissederseniz kendinizi cezalandırmayın. İnsanlarla konuşun, yardım isteyin ve her zaman size ilham verecek şeyleri arayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI