Ana SayfaMagazinJay Z Beyonce`yi Rachel Roy`la mı Aldatıyor?

Jay Z Beyonce`yi Rachel Roy`la mı Aldatıyor?

Queen Bey, yeni alümüyle birlikte aslında her şeyin farkında olduğunu da açık açık bağrıyor. Beyonce`nin 23 Nisan`da Tidal`da yayınlanan ve sadakatsizlik içerikli albümü `Lemonade` üstü kapalı bir şekilde Rachel Roy`a selam çaktı. Rachel Roy da buna karşılık verince, öteki kadın olarak kendini ifşa etmiş oldu.

Beyonce`nin Lemonade albümünde yer alan Sorry şarksında;  `O yalnızca, ben orada olmadığımda beni istiyor/ Galiba güzel saçlı Becky`i çağırsa daha iyi olacak.` sözleri yer alıyor. 

Bunun üzerine 42 yaşındaki eski moda tasarımcısı Rachel Roy, Instagram hesabına fotoğraf yükleyip altına: `Güzel saç fark etmez ama biz selfie`ler için de kişisel doğrular için de iyi ışık alırız.`  yazdı.

Beyonce fanları, şarkıda adı geçen `Becky`nin Rachel Roy olduğunu düşünerek, Roy`un tüm sosyal medya hesaplarını işgal ederek onu yuva yıkan kadın olmakla suçluyor.

Ayrıca sosyal medyada konuşulan diğer bir konu; 2014 yılında otel asansöründe Beyonce`nin kız kardeşi Solange Knowles`ın aniden sinirlenip Jay-Z`ye saldırmasının nedeni de yine aynı kadın. 

Uzun zamandır sosyal medyada dolaşan Jay Z ve Beyonce evliliği çatırdıyor dedikodularına bu kadının neden olduğu söyleniyor.

Ve tabii olanlardan sonra Rachel Roy Instagram hesabını kilitledi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI