Ana SayfaYaşamJason Momoa, Frontier İle Geliyor

Jason Momoa, Frontier İle Geliyor

Game of Thrones sayesinde geniş kitleler tarafından tanınmaya başlayan Jason Momoa uzun bir aranın ardından Frontier ile televizyona geri dönüyor. Netflix‘in bu yeni projesinden ilk tanıtım sonunda gün yüzüne çıktı.

18. yüzyıl Kanada’sında geçen dizi kürk ticareti ve bu alandaki acımasız rekabeti konu ediyor. Jason Momoa burada Declan Harp isimli bir karakteri canlandırıyor. Yarı İrlandalı, yarı Amerikan yerlisi olan kahramanımız önceden bu düzenin bir parçası gibi lanse ediliyor. Daha sonra nedeni bilinmeyen bir şekilde bu işlerden vazgeçiyor ve var olan ticareti aksatacak hamleler yapmaya başlıyor. Bu amacında da başarılı olmuş gibi görünüyor çünkü düşmanları ondan bir mit gibi bahsediyor. Declan’ın başkalarına örnek olacak şekilde ortadan kaldırılması gerektiğini dile getiriyorlar. Yapım Jason Momoa’nın dışında yoğun kan ve şiddet içeren sahneleriyle de dikkat çekiyor. Dönemin acımasız havası tam anlamıyla yansıtılmaya çalışılmış gibi görünüyor.
 
Brad Peyton tarafından yaratılan bu dizide ayrıca Landon Liboiron, Zoe Boyle, Christian McKay, Evan Jonigkeit, Allan Hawco, Lyla Porter-Follows ve Diana Bentley gibi isimler karşımıza çıkıyor.Frontier’in altı bölümden oluşan ilk sezonu 20 Ocak’ta Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI