Ana SayfaYaşamJanSport Cloud Ripper serisini sunar

JanSport Cloud Ripper serisini sunar

JanSport yeni Sonbahar 2010 Cloud Ripper serisini tanıttı. Cloud Ripper serisi, hızlı ve kısa outdoor meceraları için tasarlanmış dört yeni çantadan oluşuyor. Trekking, tırmanış, uzun ya da kısa günlük yürüyüşleri olsun, JanSport`un yeni Cloud Ripper serisi ile her yolculuk için mükemmel yol arkadaşınız olacak. 

4 Farklı Model

Mazama

Mazama, iddialı kayakçılar ve snowboardcuların, trekking ve tırmanış maceraları için tasarlanan bir model. Çizgi dışı kayakçılar için tasarlanan ürün; kayak takımlarını ve boardu taşımak için birçok seçenek sunuyor. Askılarının bel kısmında bulunan korunaklı gözlük cebi,arka bölmede bulunan çıkış portu ile hidrasyon kolu,TPE ile kayağı ve board`u koruyan çanta, su geçirmez fermuarlarla ekipmanınızı kuru ve karlı hava şartlarında korur.

Salish

Salish, ultra hafif günlük kullanım için tasarlanan bir çantadır, yürüyüş yapanlar ve tırmanış sporu ile ilgilenenler için zirvelerde ya da tek günlük yürüyüşlerde mükemmel bir kullanım vaad ediyor. Çanta, hidrasyon tüp taşıması için, Biovent  omuz askılarıyla tam uyumludur. JanSport versa-wing sistemi; bir klipsle, ağdan yapılmış geniş bir gözü, iki küçük ekipman taşıma cebine dönüştürebiliyor ve birkaç hareket yapmanız tekrar daha büyük bir cebe sahip olmanız için yeterli oluyor. Altı noktalı sıkıştırmaya sahip ve çıkarılabilir başlıkla çanta çok amaçlı olarak kaya tırmanışı yapanlar için konfor sağlıyor.

Talus

Talus, hızlı, uzun mesafeli günlük yürüyüşler için hafif ve nefes alabilen ergonomik kayışlarda bulunan hidrasyon koluna sahip tekli malzeme taşıyıcısıdır. Ürünün yenilikçi  özelliği JanSport`un versa-wing cep sistemi sayesinde ağdan yapılmış geniş bir gözü iki klips ile hızlı bir şekilde ayırarak küçük nesneleri taşıma amacıyla EVA bel çantasına dönüştürebilmesi. Yürüyüş için, uçtaki bağlarla sıklaştırılmış şekliyle hidrasyon bölmesini kolayca taşıyabilirsiniz. Çanta deneyimli yürüyüşçülerin özel ekipmanlarını taşımaları için dizayn edilmiştir. 

Catalyst

JanSport`un günlük 40 mil ve 11,000 ayak yükseklikte, fiziksel dayanıklılık gerektiren 8.000 metre yarışından esinlenen Catalyst; mükemmel bir günlük yürüyüş çantasıdır. Bu çok amaçlı çanta hafif, nefes alabilen ve küçük, yürüyüş için yüksek organizasyon yeteneğine sahip, gün içinde durmaksızın zirveyi hedefleyenler için mükemmel bir tasarımdır.

Çantaları daha yakından incelemek için fotogaleriye tıklayın!!! 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI