Ana SayfaModaİstanbul`un artık Mavi `jean`i de var!

İstanbul`un artık Mavi `jean`i de var!

İstanbul’un sokaklarından esinlenen, koyu renk yıkaması, ön ve arka cebindeki 34 arması ve özel aksesuvar hediyesiyle dikkatleri çeken “İstanbul Jean”leri, bu şehrin ve denim tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Kızlarda Mavi’nin efsanevi skinny modeli Lindy ve erkekte Hunter modellerine uygulanan İstanbul Jean’leri bu sezon gardıropların vazgeçilmezi oluyor. Mavi, İstanbul tişört ve sweat-shirt’lerinden sonra bir ilke daha imza atıyor ve İstanbul koleksiyonuna şimdi de İstanbul jean’ini ekliyor. 

Denim on Denim: Baştan aşağı jean’e bürünmek şimdi çok moda. Jean gömlek, jean şort, jean pantolon, jean yelek… 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’yla “jean kombin” modası yeniden gardıroplara giriyor.

Mavi’nin mükemmel kalıpları İstanbul’un denizini yansıtan rastgele yıkamalı jean’lerde hayat buluyor ve “Mavi”nin içinde “mavi”likler yaratıyor. Vintage görünümlü denimler, 3 boyutlu efektler, asit ve koyu yıkamalar, lekeler, yırtık ve kesiklerle yapılan yıpratmalar şehrin tozunu dumanına katmayı sevenlerin büyük beğenisini topluyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI