Ana SayfaYaşamİstanbul`da L&#8217era Fresca dondurmaları

İstanbul`da L&#8217era Fresca dondurmaları

15 yıllık ilaç ve 3 yıllık çikolata tecrübesi üzerine Fermet Gıda çatısı altında kurulan L’era Fresca markası dondurma sektörüne adım attı. İlk olarak İstanbul`da 10 mağaza açmayı hedefleyen L’era Fresca daha sonra ülke içine ve dışına da yayılmayı düşünüyor.

Bebek Parkı`nın hemen karşısına konumlanan ilk dükkanında İtalya`da geliştirilmiş doğal dondurmalarını, Napoli`den özel kahvesi ve özel tarifli İtalyan tatlıları ile dondurma ve kahve severlerin kalbini çalacak olan L’era Fresca, çocuklarına taze günlük süt içirmek isteyen ebeveynler için de, dondurmalarda kullanılan taze sütü, günlük taze pastörize şişe süt olarak satışa sunuluyor.

İçeriğinde katkı malzemesi, koruyucu, gıda boyası, trans yağ, margarin, glikoz-fruktoz şurup, GDO ve emülgatör bulunmayan L’era Fresca dondurmaları, tüketicilerin zihninde yer alan “içinde ne var”, “sağlıklı mı”, “hijyenik mi” sorularına son verirken lezzeti ile de akıllarda kalıyor.

Özellikle Costa Rica`da yetiştirilen kakaodan üretilen sütlü çikolatalı dondurmasını denerken daha önce yediğimiz dondurmaları sorgulamamıza sebep olan  L’era Fresca, Bebek`te denediğimiz semifreddo ve tiramisusu ile de kalbimizi çaldı. L’era Fresca tazeliği, doğallığı ve lezzeti ile kısa sürede iş çıkışlar ve akşam yürüyüşlerinin değişmez adresi olacak. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI