Ana SayfaModaİstanbul Shopping Fest başlıyor

İstanbul Shopping Fest başlıyor

Her yıl eğlence ve alışverişi bir araya getiren Shopping Fest İstanbul, bu yıl 7-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Shopping Fest, bu yıl da indirim ve sürprizleriyle size farklı ve eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunacak. 

2011 yılından bu yana düzenlenen ve perakende, turizm, gıda, ulaşım, konaklama gibi birden çok sektörü harekete geçiren İstanbul Shopping Fest (İSF), 6 Haziran gecesi Ortaköy’de düzenlenecek görkemli bir açılış gecesiyle başlayacak.

8 Haziran’da ise Jean Günü kaçırılmayacak indirim fırsatları sunacak. Türkiye’nin en eski çarşılarından biri olan Mahmutpaşa Çarşısı da 9 Haziran’da ziyaretçilerine tarihi güzellikler arasında keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacak. 12 Haziran’da Altın Günü’yle mücevherlerde yapılacak büyük indirimlerde ziyaretçileri altın değerinde fırsatlar bekliyor olacak. 14-15 Haziran’da Osmanbey Weekend, bu yıl ilk kez festival kapsamında İSF’ye özel perakende satış yapacak. Ayrıca festival boyunca Laleli’de de her hafta sonu perakende satışlar yapılacak. Festivalin ilerleyen günlerinde de indirim fırsatları devam edecek. 14 Haziran’da Evini Güzelleştir Günü, 15 Haziran’da Teknoloji Günü, 21 Haziran’da Ayakkabı ve Çanta Günü, 22 Haziran’da Kozmetik ve Kişisel Bakım Günü, 27 Haziran’da Vialand Alışveriş Partisi ile büyük indirim fırsatları sunulacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI