Ana SayfaYaşamİstanbul Coffee Festival Kapılarını Açıyor

İstanbul Coffee Festival Kapılarını Açıyor

“The Source, The Journey, The People“ temasıyla gerçekleştirilecek festival, 5. yılında kahvenin kaynağına odaklanarak kahve lezzetleriyle dolu zengin içeriği ile kahveseverlere ev sahipliği yapacak. Onbinlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan festival, İCF haftası kapsamında festival öncesi etkinlikleri ile şehrin farklı noktalarına yayılacak.

Avrupa‘nın en büyük iki kahve festivalinden biri konumunda olan İstanbul Coffee Festival bu yıl Axess ana sponsorluğunda organize edilecek. Festivalde yer alan global kahve, makine üreticisi markalar, kahve kuruluşları, çiftlikler, çiftlik birlikleri, ithalatçılar, tüccarlar, imalatçılar, ekipman üreticileri, kavurucular, perakendeciler, kahve barları, çikolata markaları ve nitelikli küçük artizan esnaf, ziyaretçileri yeni nesil kahve lezzetleriyle bulusşturacak.

5. yılını kutlayan İstanbul Coffee Festival, bu yıl festival öncesinde farklı mekanları pop up etkinlik alanına çevirerek alternatif keyif köşeleri yaratacak. 17–19 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen “İCF Haftası: Playground“ kapsamında mekanlar, farklı etkinlik kurgularıyla kahveseverlere keyifli bir atmosfer sunacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI