Ana SayfaYaşamISDA Body & Soul Works

ISDA Body & Soul Works

Adını ‘’ Angel of Spiritual and Physical Nourishment ‘’ meleğinden alan ISDA, Nevşah Fidan ve NFS Ekibinin nefes çalısmaları ile 3 aşamada, fiziksel-zihinsel ve ruhsal arınmayı hedefliyor. Ruhsal arınma sayesinde kişiler yüksek farkındalık kazanarak, hayatta dengeli ve başarılı bireyler haline dönüşüyorlar.

ISDA Bebek Merkezi, bedene yönelik çalısmalarla, kişiyi, dengesiz beslenme ve sigara gibi bağımlılıklarından Mora Terapi ile uzaklaştırarak, Ayak Detoksu ile toksinlerinden arındırarak, bireysel yoga ve pilates seansları ve Microplus ile vücutlarını forma sokarak, fiziksel farkındalığını artırmasına yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra cilt bakımında ruhsal mükemmeliği, Angelina Jolie ve David Beckham gibi ünlülerin tercih ettiği kimyasal içermeyen, inci-altın ve gümüş içerikli ‘’SJAL’’ markasını da bünyesınde bulundurmakta.
ISDA BODY & SOUL WORKS, bu farklı konsepti ile kişininin ruh ve beden enerjisini dengeleyerek, farkındalığını arttırarak bu sektördeki yerini belirliyor. Amacı Türkiye genelinde bu hizmeti yaymak olan ISDA , ikinci merkezini Anadolu yakasında açmayı hedefliyor..
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI