Ana SayfaTeknolojiiPhone Yeni Modelde Rakamlara Son Veriyor

iPhone Yeni Modelde Rakamlara Son Veriyor

iPhone 6 ve 6 Plus ile 3 inç ekranı ter eden ve 4.7 ve 5.5 inç’e geçen Apple büyüme trendine devam ediyor. Apple’ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili başarılı tahminleri ile dikkat çeken MacRumours’ta yer alan iddiaya göre, yeni iPhone’lar ile cihazların ekranı bir kez daha büyüyecek.
 
Aynı iddiaya göre, yeni iPhone modelleri, 5 ve 5.8 inç olacak. Yeni modelde cam tasarım ve OLED ekran kullanılacağı ve ekranın Samsung modelleri ile hayatımıza giren kavisli ekran olacağı da dile getirilen iddialar arasında. Apple’ın önümüzdeki yıl iPhone’un 10’uncu yılını kutlayacak olması da beklentileri artırıyor. Bu kapsamda gelen iddialar da bir o kadar iddialı.
 
En dikkat çeken iddia Apple’ın yıldönümüne özel iPhone serisindeki rakamlara son verecek olması. Başka bir deyişle iPhone 7 ile bir devir kapamıyor. Yani iPhone 8 yerine iPhone Pro geliyor. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, Apple, iPhone Pro adını alması beklenen yeni telefonunu biraz daha inceltecek.
 
Teknoloji meraklılarını heyecanlandıran başka bir iddiaya göre, bu model tamamen dokunmatik ekrandan oluşacak. Nikkei Asian Review’da yer alan habere göre, Apple yeni İphone modelinde kablosuz şarj teknolojisine geçiş yapacak. Apple her zamanki gibi lansman tarihine kadar konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmaya yanaşmıyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI