Ana SayfaModaİpekyol 2010 İlkbahar - Yaz koleksiyonu

İpekyol 2010 İlkbahar – Yaz koleksiyonu

Modacı Hakan Yıldırım tarafından yapılan styling ile, “kadınların giymekten mutluluk duyacakları” ve “sadece iş hayatlarını değil, hayatlarının her dönemini kapsayarak onlara hayat veren” bir tarz yaratıldı. Saç tasarımı ve makyaj uygulamasında da Yeni Ipekyol kadınının tarzına uygun olarak doğal, dinamik, sıcak bir görünüm elde edilmesi amaçlandı. Ipekyol’un yeni yüzü kıyafetlere ve mankenlerin duruşlarına başarıyla yansıdı.

Dünyaca ünlü modeller Hana Soukupova  ve Kasia Szwan Ipekyol için bir araya geldi…

Çekimlerde dünya moda sektörünün yakından tanıdığı super modeller Hana Soukupova ve Kasia Szwan’ın  dillere destan çekiciliği ile modanın büyüsü harmanlandı. 2009 Kış sezonunda Yeni Ipekyol’un kampanya yüzü olan Hana’ bir önceki çekimde de Ipekyol markası için çalıştığını, o günden bu güne Ipekyol koleksiyonunda yenilikler, çok önemli gelişmeler gördüğünü belirtti. Ve yeni koleksiyona hayranlık duyduğunu, özellikle farklı parçaların birlikte uyum içinde kullanılmasından çok etkilendiğini ifade etti.

Yeni sezonda Yeni Ipekyol koleksiyonu…

‘Modern zerafeti’ kadının kendi özgün tarzını bulması ve kişiliğini her ortamda yansıtabilmesi olarak tanımlayan Yeni Ipekyol, şehrin ritmini yakalayan, yaratıcı ve hayat dolu bir koleksiyon sunuyor.

Business, Smart, Casual ve Elegant olarak dört ana temaya ayrılan 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu kendi içinde uyumlu bir birlikteliği ifade ediyor.

Business temasında feminenlik zarif detaylar ve minik sürprizlerle süsleniyor. Pudra tonları, tozlu şeftaliler, ekru, gümüş ve kahve tonları alışılmışın dışında hafiflemiş bir business tarzını karşımıza çıkarıyor.

Yeni Ipekyol’un en yeni rengi Smart teması, çalışan kadını formallikten uzak, rahat ve modern tasarımlarla buluşturuyor. Trendleri en net ve dinamik şekilde yansıtan Smart, parçaları hem günlük hem de küçük detaylarla geceye taşıyabilen bir formda sunuyor. Akıcı kumaşlar ve farklı desenler şeker pembesi, hardal, mavi ve sarı renklerle canlanıyor.

Elegant temasında vücudu saran elbiseler, creplerin hareketleri ile detay kazanmış minik ceketler, kemer ve kol detayları ile farklılaşan bluzlar ön plana çıkıyor.            

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI