Ana SayfaModaİpekyol 2010 ilkbahar - Yaz koleksiyonu

İpekyol 2010 ilkbahar – Yaz koleksiyonu

‘Modern zerafeti’ kadının kendi özgün tarzını bulması ve kişiliğini her ortamda yansıtabilmesi olarak tanımlayan Yeni Ipekyol, şehrin ritmini yakalayan, yaratıcı ve hayat dolu bir koleksiyon sunuyor. 

Business, Smart, Casual ve Elegant olarak dört ana temaya ayrılan 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu kendi içinde uyumlu bir birlikteliği ifade ediyor.

Business temasında feminenlik zarif detaylar ve minik sürprizlerle süsleniyor. Pudra tonları, tozlu şeftaliler, ekru, gümüş ve kahve tonları alışılmışın dışında hafiflemiş bir business tarzını karşımıza çıkarıyor. 

Yeni Ipekyol’un en yeni rengi Smart teması, çalışan kadını formallikten uzak, rahat ve modern tasarımlarla buluşturuyor. Trendleri en net ve dinamik şekilde yansıtan Smart, parçaları hem günlük hem de küçük detaylarla geceye taşıyabilen bir formda sunuyor. Akıcı kumaşlar ve farklı desenler şeker pembesi, hardal, mavi ve sarı renklerle canlanıyor.

Elegant temasında vücudu saran elbiseler, creplerin hareketleri ile detay kazanmış minik ceketler, kemer ve kol detayları ile farklılaşan bluzlar ön plana çıkıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI