Ana SayfaMagazinInStyle`da Melisa Sözen var!

InStyle`da Melisa Sözen var!

InStyle`ın Aralık ayı sayısına Melisa Sözen konuk oldu.

"Ayın filmi Av Mevsimi’nin Aliye’si Melisa Sözen, filmi, yeni dizisi ve hayatıyla ilgili pek çok şey paylaşıyor. Bir anlamda size ekranda canlandırdığı karakterler dışındaki Melisa’yı tanıtıyor

Melisa Sözen ismini bu ay oldukça sık duyacağız. Birinci neden bir hemşireyi canlandırdığı Güneydoğu’dan Öyküler-Önce Vatan dizisinin her geçen gün daha çok kişi tarafından izleniyor olması… İkincisi ve bizce en önemlisi de adının Yavuz Turgul’un 3 Aralık’ta gösterime girecek Av Mevsimi filminin afişinde Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor ve Okan Yalabık’ın yanında yer alması…
Henüz 25 yaşında olmasına rağmen sayısı iki elimizin parmaklarını aşan pek çok dizi ve filmde yer alan Sözen için bu film önemli bir adım. Yavuz Turgul’un 2004’te çektiği bir önceki filmi Gönül Yarası’nda Meltem Cumbul’un yakaladığı başarının bir benzerine ulaşması çok uzak bir ihtimal değil. Ama o kendi başarısını konuşmaktan çok hoşlanmıyor. “Çok güzel bir hikaye, harika oyuncular, müthiş bir yönetmen… Bir parçası olmaktan çok mutluyum,”  diyecek kadar mütevazı. Zaten dakikalar geçtikçe bu mütevazılığın onu en iyi tanımlayan sözcüklerden biri olduğunu fark etmek mümkün. Basbayağı utangaç. “Siz beni bir de beş yıl önce görseydiniz,” derken bile yanakları kızarıyor. Yönetmen, “Kayıt,” dediği zaman ise işler değişiyor… “O başka bir şey. Sahne üzerinde Melisa olarak var olduğumda belki çok rahat edemeyebilirim ama oynarken aynı şey söz konusu değil,” diyor.
Çekime siyah taytının üzerine giydiği bol, penye, pembe bluzu ve ayağında mavi, siyah, pembe ve beyaz renklerdeki bilekli Adidas spor ayakkabılarıyla gelen Sözen, öylesine topladığı saçlarıyla da 15’inden gün almış bir genç kız gibi adeta. Yüzünün en belirgin yanları kıvrımlı üst dudağı ve kocaman gözleri ise bu pırıltılı oyuncunun albenili bir yıldıza dönüşebileceğinin ipuçlarını veriyor. Ortaokul yıllarında baleye başlayan Sözen’in düzgün duruşu ve fiziği bu hobisinin bir armağanı. “Birkaç sene dans ettikten sonra, bu hobi yarı-hobi, yarı-profesyonel bir işe dönüştü. Ama şimdi boş zamanlarında yapmaktan çok keyif aldığım bir şey,” derken dansın onu oyunculuk anlamında da besleyen bir hobi olduğunun altını çiziyor.
Henüz 14 yaşındayken Çağan Irmak’ın Bana Şans Dile filminde Tuba karakterini canlandırarak mesleğinin kapısını aralamış… Pera Güzel Sanatlar, Bilgi Üniversitesi (Sahne Tasarımı) gibi okullarda eğitim de almış. Şimdilerde de oyunculuk eğitiminin peşini bırakmayıp ara ara kendini geliştirmek için workshop’lara da katılıyor. “İşin sadece teknik kısmına önem veren değil onu içselleştiren çalışmaları daha çok tercih ediyorum. İstanbul’a Anthony Vincent Bova geliyor. Onun workshop’larına katılıyorum. Benim için güzel bir deneyim oluyor,” diyor."

Daha fazlası için InStyle almayı unutmayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI