Ana SayfaMagazinInStyle`da Eva Longoria var

InStyle`da Eva Longoria var

InStyle`ın Ağustos ayı sayısına Eva Longoria konuk oldu.

Yakın zamanda gösterime girecek olan filmi; Cristiada’dan bir fotoğrafı çıkartıp bize gösteriyor ve gülüyor, “Alt dişlerimin ne kadar yamuk olduğuna bakın… Hiç haberim yoktu,” diyor. Dişlerinin yamuk olması, anında farkına varabileceğiniz bir özelliği değil. Longoria nasıl olsa L’Oréal Paris’in, kozmetik ürünlerini temsil etmek üzere seçtiği güzel yüzünü herhangi birinin incelemesi için oturduğu yerde yeteri kadar sakin durmuyor. Doğuştan aktif olan ve şöhretin ona sunduğu tüm fırsatları değerlendirmekten mutluluk duyan Longoria, eğer yemek pişirmek eğlenceliyse, restoran sahibi olmanın da (Hollywood ve Los Angeles’teki Beso) ve yemek kitabı yazmanın da (Eva’s Kitchen) eğlenceli olacağını düşünen hırslı insanlardan. Bugün, Longoria’nın 7. sezonu gizlilikle çekilmekte olan hit şovunun setindeyiz. Longoria, üzerinde canlı pembe renkli Marchesa mini elbisesi ile giyinmek için kullandığı karavanının halı kaplı zemininde otururken, bir yandan da biftek ve karnabahardan oluşan yemeğine çatalını batırıyor. “Evet, et yiyorum ve eti ellerimle parçalıyorum,” diyor kahkaha atıp, kolasından bir yudum alarak.

Kafeine ihtiyacı olsa gerek. Wisteria Lane’deki oyunculuğunun yanı sıra; o bir iş kadını, yapımcı, hayırsever ve California’daki bir üniversitenin (hangisi olduğunu söylemiyor) Chicano ve siyaset bilimleri dallarında yüksek lisans öğrenci adayı. “Eva, çan eğrisini herkes için mahvediyor!” diyor, Housewives’dan rol arkadaşı Felicity Huffman. “Eğer bu kadar mükemmel bir insan olmasaydı, herhalde onu öldürmeniz gerekirdi.”

Kendine yetme arzusu ve hırs, dört kız çocuğunun en küçüğü ve aralarındaki tek kumral olduğu için sade ve gösterişsiz olduğu düşünülen Longoria için doğal şeyler. Daha 14 yaşındayken, quinceanera partisinin; yani 15. doğum günü partisinin masraflarını karşılayabilmek için Wendy’s’de işe girmiş. Partinin yapılacağı mekânı da bulup tutmuş. Bu iş etiği bozulmamış. “Şimdi artık kariyerinin zirvesinde olsa da hiç değişmedi,” diyor, Housewives’dan bir diğer rol arkadaşı Marcia Cross. “Eva, hâlâ yedi yıl önce tanıştığım kız. Sevimli, eğlenceli ve tatlı. Evliliği ve boşanmasıyla başından geçenlere rağmen fırtına karşısında sakin kalabiliyor, direnç gösteriyor ve hayatına devam ediyor.”

Daha fazlası için InStyle almayı unutmayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI