Ana SayfaYaşamInStyle StyleFit Ormanada`daydı

InStyle StyleFit Ormanada`daydı

Sağlıklı yaşam ve fitness koçları Karen ve Tony Hill cumartesi günü Ormanada`da InStyle konukları ile buluştu. StyleFit organizasyonunun ev sahipliğini üstlenen InStyle ile güzel bir cumartesi günü boyunca sağlıklı beslenmenin, spor yapmanın ve açık havanın keyfi çıkarıldı.

Şehirde ormanın keyfine varan davetliler Ormanada’nın yeşil alanında Voit’in spor matları üzerinde sabah saatlerinde 2 saat egzersiz yaptı. Tony ve Karen Hill konuklara hiçbir alet gerektirmeden, kişinin kendi bedenini kullanarak yapacağı hem eğlenceli hem de zorlayıcı egzersizler gösterdi. Daha sonra konuklar Karen Hill’in bugüne özel olarak belirlediği diyet mönüsünden oluşan sağlıklı bir öğle yemeği ile güne devam etti.

Sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olan bol bol su içen davetliler güneşin altında yapılan spor sonrası metabolizmanın doğru çalışması ve bedeni zinde tutmak konusunda bilinmesi ve uygulanması gereken konulara ilişkin detaylı ve çok bilgilendirici bir sunum dinlendi.

20 yıldır fitness ve doğru beslenme konusunda uzmanlaşan Karen ve Tony Hill stilini korumak isteyen InStyle konuklarına hatalı beslenme ve fitness alışkanlıklarını düzeltmeye yönelik değerli önerilerde de bulundu.

StyleFit organizasyonunun en renkli anlarından biri ise Tony Hill’in öğle yemeği esnasında gerçekleştirdiği sürpriz canlı müzik performansı oldu. Frank Sinatra’dan Louis Armstrong’a kadar pek çok ünlü şarkıcının klasik eserlerini muhteşem sesi ile canlı olarak seslendiren Tony Hill, egzersizler sonrasında yorulan konuklara keyifli anlar yaşattı. Bu keyifli anları yakından görmek için hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI