Ana SayfaAnne ve ÇocukINCIA, Bebek ve Çocuklara Özel İlk Şampuanlarını Piyasaya Sundu

INCIA, Bebek ve Çocuklara Özel İlk Şampuanlarını Piyasaya Sundu

Anneler ve babalar için bebek ve çocuk bakımı en önemli konular arasında yer alıyor. Ebeveynlerin bebekleri ve çocukları için tercih edecekleri şampuanların da hassas ciltlere özel olarak tasarlanması ve zararlı kimyasallardan arındırılmış olması gerekiyor. INCIA, ebeveynlerin bu arayışına %100 doğal içeriyle güvenle kullanabilecekleri şampuan seçenekleri ile son veriyor.

Cilt florası ile uyumlu, %100 doğal INCIA ürünleri paraben, sentetik koku, petrokimyasal bileşikler, alkol ve boya içermiyor. Hipoalerjenik olarak üretilen doğal şampuanların pH değeri bebeğinizin ve çocuğunuzun hassas cildine uyum sağlıyor.

INCIA Bebek Köpük Şampuan ve Çocuk Jel Şampuan, bebeğinizin ve çocuğunuzun hassas cildine zarar vermeden saçlarını ve saç derisini nazikçe temizliyor.

INCIA Bebek Köpük Şampuan ve Çocuk Jel Şampuan çeşitleri %100 doğal içeriğiyle de güvenle kullanılabiliyor. Ürünlerin içeriğinde yer alan keklik üzümü ekstresi sebumu düzenleyerek ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Lipoaminoasit kompleksi sayesinde saç derisini temizleyerek kepekten arındırıyor, Karaçam ağaçlarından elde edilen doğal Galactoarabinan ciltte koruyucu bir tabaka oluşturarak cildin doğal neminin korunmasına destek oluyor. Lavanta yağı ile de bebeklerin ve çocukların rahatlamasına, sakinleşmesine yardımcı oluyor.
Siz de INCIA’nın yeni şampuanlarını keşfetmek için https://incia.com/’u ve INCIA ürünlerinin satışa sunulduğu seçkin eczaneleri ziyaret etmeyi unutmayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI