Ana SayfaMagazinİlişkimiz Doğrular Üzerine Kurulmadı

İlişkimiz Doğrular Üzerine Kurulmadı

Son albümü ‘4:44’te yer alan bir şarkısıyla eşi Beyonce’ye sadakatsizliğini itiraf eden ABD’li rapçi Jay Z, aynı şarkı için yeni bir klip yayınladı. Tam 11 dakika süren klip, Jay Z’nin kadınlarla olan ilişkileri ve Chris Rock, Will Smith, Kendrick Lamar, Chris Paul, Jesse Williams, Aziz Ansari, Mahershala Ali ve Meek Mill gibi ünlülerle yapılan röportajları içeriyor.


‘Footnotes for 4:44’ (4:44’ün Dipnotları) olarak adlandırılan klipten sonra Jay Z yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Beyonce ile olan evliliğiyle ilgili konuşan 47 yaşındaki rap şarkıcısı, “Bu benim hayatım. Yaşadığımız bu ilişkiyi birlikte inşa ettik. Fakat maalesef bu ilişki yüzde yüz doğrular üzerine kurulmadı. Bundan dolayı çatırdamaya başladı. Ve her şey halkın gözleri önünde yaşandı” dedi.
 
Jay Z, “Daha sonra ise şöyle bir konuma geldik: ‘Tamam haydi bunu yıkalım ve en baştan başlayalım.’ Bu, hayatımda yaptığım en zor şeydi” ifadesini kullandı. Ünlü rap şarkıcısı, bir tatil sırasında karısı Beyonce’ye kendisini bırakmaması için yalvardığını hatırlayarak o anları şöyle anlattı: “Bana ne oluyor? Ben az önce ‘Lütfen gitme’ mi dedim? Bütün bunlar benim için çok yeni ve korkutucuydu.”


Yeni albümünün itiraflarla dolu olması hakkında konuşan Jay Z, “Bu ilişkiyi yürütmek için belli bir yol kat ettik. Bu albüm, sahte veya yalan olamazdı. Size huzursuz edici olmadığını söylemiyorum çünkü öyleydi. Ama yapılması gerekiyordu” dedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI