Ana SayfaModaİkonilk Parçalar: Alexander McQueen Şal

İkonilk Parçalar: Alexander McQueen Şal

Ünlü markaların öyle parçaları var ki, diğer tüm tasarımlarının önüne geçiyor ve o markayla özdeşleşiyor. Geçtiğimiz haftalarda bu bölümde Burberry Trençkot`u konuk etmiştik. Bu hafta ise konuğumuz Alexander McQueen`in moda dünyasının en önemli simgelerinden biri haline gelen şal ve eşarpları… 

2010 yılında ölümün yeni bir başlangıç olduğunu söyleyerek intihar eden McQueen, moda dünyasını yasa boğmuştu. Korku filmleri ve tehlikenin sembolü olan kurukafayı hayatımızın bir parçası haline getiren Alexander McQueen`in en ilham veren tasarımı ise şüphesiz kurukafalı şallar oldu. 

Ünlü isimlerin neredeyse hepsinin dolabında bir renginin bulunduğu McQuuen eşarplar bu sene  10. yılını kutluyor. Hatta 10.yıla özel bir işbirliği ile zamanımızın en başarılı sanatçılarından olan Damien Hirst, Alexander McQueen için özel bir eşarp serisi hazırladı. 

Karanlığın ışığını moda dünyasına yansıtan ve unutulmaz bir iz bırakan Alexander McQueen`in belki de en sevilen tasarımı olan eşarp ve şalları ünlülerin nasıl kombinlediğini ve bu efsane şalların yeni model ve fiyatlarını öğrenmek için fotogaleriye  tıklayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI