Ana SayfaModaİkonik Parçalar: Nike Air Max

İkonik Parçalar: Nike Air Max

Ünlü markaların bazı ürünleri moda dünyasının efsaneleri arasında yer alıyor. Bu ikonik ürünleri mercek altına aldığımız bölümde konuğumuz bu kez geçtiğimiz günlerde 27. yaşını kutlayan Nike Air Max. Bu yazın stil anlamında en güzel tarafı hepimize şıklık ve rahatlığı aynı anda vadeden snekars modası. Karl Lagerfeld`in bile Chanel Couture koleksiyonundaki tüm parçaları snekar`larla tamamlaması, aslında moda tarihinin spor şıklık döneminde olduğumuza işaret ediyor.

Snekars denilince de akla hiç şüphesiz ilk olarak Nike Air Max`ler geliyor. Geçtiğimiz hafta 27.yaşını kutlayan bu özel ayakkabılar, bu sezon her zaman olduğundan çok daha moda. Air Max`lerin en çekici tarafıysa, onlarca farklı renk seçeneği arasından tarzınıza en uygun olanı kolaylıkla bulabilecek olmanız. İster kısa paça kotunuzun altına, ister taytla, ister yazın şıklığı vazgeçilmez parçalarından olan şortlarınızın altına Nike Air Max`lerinizi giyerek zahmetsiz bir şıklık yakalayabilirsiniz. 

Fotogaleriye tıklayarak sezondan seçtiğimiz en güzel Nike Air Max`leri inceleyebilir, ünlülerden ve sokak stillerinden ilham alabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI