Ana SayfaGüzellikİkon Makyajları Sophia Loren

İkon Makyajları Sophia Loren

Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Farrah Fawcett, Linda Evangelista, Sophia Loren, Cher, Raquel Welch ve Debbie Harry! Güzellik denince akla ilk gelen ikonların makyajlarını yakın markaja aldık. Her biri farklı tarzda ve güzellikte olan bu ikon makyajlarını tek tek sizin için M.A.C`in makyaj sanatçısı Georgina Billington`dan dinledik. Bir Sophia Loren makyajı nasıl yapabilirsiniz? Yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Hangi ürünleri kullanmalısınız? İşte ikon makyajları haber serimizin dördüncü sophia Loren makyajı:

1950’lı yıllarda İtalya’da çıkış yapan ve sonradan Hollywood’un önemli güzellik ikonlarından birine dönüşen Sophia Loren makyajına natürel sonuçlu bir fondöten ile başlanmış. Orta kapatıcılıkta, yarı saydam Match Master ile bu sonuca ulaşabilirsiniz. Fondötenin perfonmanısı arttırmak adına 190 no’lu yatık fondöten fırçası ile uygulamazı öneririm.

Kaşlar hem çok keskin hatlara sahip, hem çok sık  hem de oldukça kalın. Bunun için kaşlarınızın boşluklarını Impeccable Brow Pencil kaş kaleminin Taupe tonu ile doldurup ve düzeltmek ve toklaştırmak için şeffaf kaş maskarası Clear Brow Set kullanabilirsiniz.
Yanakları doğal kayısı tonlarda bir allık ile renklendirebilirsiniz. Biraz ışıltılı, saten bir sonuç var. Bunun için Mineralli allıklardan Pressed Amber tercih edilebilir.

Gözlere geçtiğinizde sıcak kestane tonunda Handwritten far ile göz kapaklarını hafifçe gölgelendirin. Ürünü alt kirpik diplerinize de hafifçe uygulayarak bakışları derinleştirebilirsiniz. Üst kirpik diplerine incecik uygulanan eyeliner ile kirpikler sıklaştırılmış. Bunun için uygulaması oldukça kolay olan incecik marker ucu ile Rapid Black Penultimate Eyeliner tercih edilebilir. Volümlü kirpikler için takma kirpik etkili False Lash maskara uygulandıktan sonra kaş altları ve göz pınarları vanilya tonlarında bir far ile aydınlatılmış. Bunun için Vanilla isimli farı kullanın.

Dudaklar kalın ve kalp formunda şekillendirilmiş. Bunun için önce dudaklarınızın kontürlerini Styledriven koleksiyonundaki kalıcılığı 6 saate kadar uzatılmış Nice’n Spicy Pro Longwear dudak kalemi ile belirginleştirebilirsiniz. Sonrasında mat kiremit kırmızı tonlarda bir ruj uygulanmış. Pro Longwear kalıcılığı arttırılmış ruj serisindeki mat yapılı Extended Play uygulanabilir.

Istanbul Fashion Week’de son sezon birçok defilede baş makyaj sanatçısı olarak M.A.C ile çalışan  Georgina Billington`ın Sophia Loren makyajı için önerdiği ürünleri fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI