Ana SayfaYaşamİkimizin Yerine Filminin Fragmanı Yayınlandı

İkimizin Yerine Filminin Fragmanı Yayınlandı

21 Ekim’de vizyona girecekolan İkimizin Yerine filminin ilk fragmanı yayınlandı. İddialı bir kadro bu filmde karşımızda olacak. Yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, filmin kadrosunda Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Özgür Emre Yıldırım, Merve Çağıran ve Aslı Bekiroğlu gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

İşte Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya’lı İkimizin Yerine filminin ilk fragmanı:

Serenay Sarıkaya, küçük bir kasabada yaşayan, sürekli kendini tekrarlayan hayatının sırrını çözmeye çalışan Çiçek karakteri ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanırken, başarılı oyuncu Nejat İşler ise Çiçek’in hayatını değiştirecek büyük aşkı, edebiyat öğretmeni Doğan karakterini canlandırıyor.

Bir taşra kasabasında, ailesinin dayattığı hayata sıkışıp kalmış genç Çiçek, kasabaya yeni gelen gizemli edebiyat öğretmeni Doğan’a aşık olur. Doğan bu yasak aşka ne kadar dirense de, Çiçek’ten uzak duramaz. Gencecik bir kalbe ne kadar büyük bir aşk sığar? Peki o aşk yaralı bir adamın kalbini iyileştirebilir mi? 

Doğan ve Çiçek cevapları birbirlerinde ararlar. Oysa bu aşk sadece onların değil, bir ailenin de kaderini sonsuza kadar değiştirecektir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI