Ana SayfaMücevherIgnis Diamond’dan Yeni Yıla Özel Hediye Seçeneği

Ignis Diamond’dan Yeni Yıla Özel Hediye Seçeneği

Yılbaşı gecesinde ve yeni yılda stilini öne çıkartmak isteyen kadınlara birbirinden göz kamaştırıcı pırlanta seçeneklerini yılbaşına özel fiyatlarla sunan Ignis Diamond, klasikler arasına girecek yeni bir soluk olan ‘Double Diamond’ koleksiyonu ile klasik pırlanta ruhundan kopmak istemeyenleri modern çizgilerle günümüze taşıyor. Biri sizi, diğeri aşkı temsil eden iki değerli pırlantanın büyülü hikâyesinden yola çıkarak tasarlanan ‘Double D’ pırlanta yüzükler, zarif formunun tam ortasında değerli iki eşsiz tek taş pırlanta bulunduruyor. 

Zamansız tasarımlara imza atan Ignis Diamond markasının kurucusu ve tasarımcısı Hazel Evin’in yılbaşına özel olarak en ince işçilik detayları ile yorumladığı ve özel olarak tasarladığı pırlantalı yüzükler, www.ignisdiamond.com adresinden sertifikalı olarak satışa sunuyor.

Hem sade hem de özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Ignis Diamond, modasını kaybetmeden her dönem kullanılabilir yüzük modelleri ile yeni yılı daha fazla mutluluk, ışıltı ve heyecan ile karşılıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI