Ana SayfaDüğünIF Wedding bitti

IF Wedding bitti

 İZFAŞ tarafından Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD)’nin katkılarıyla 16 – 19 Şubat 2011 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen IF WEDDING FASHION İZMİR 2011 – 5. Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nı 81 il ve 59 ülkeden 1035’i yabancı 14 bin 410 kişi ziyaret etti.

9’u yabancı 188 firmanın katıldığı fuarda gelinlik, damatlık, abiye giyim, kumaş ve aksesuarları sergilendi.
Katılımcı firmalar 4 gün süren fuarda ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Filistin, Finlandiya, Fransa, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İran, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Kanada, Kazakistan, Kırgızistan, KKTC, Kosova, Kuveyt, Libya, Liberya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Malta, Mozambik, Norveç, Papua Yeni Gine, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Senegal, Slovakya, Slovenya, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Venezuela, Yemen, Yunanistan gelen alıcılarla görüşme ve iş bağlantısı yapma imkânı buldular.
Ülkelere göre dağılımda en çok ziyaretçinin geldiği ülke 190 kişiyle Almanya oldu. Bunu Suriye, Suudi Arabistan, İran ve İtalya izledi.
Paris, Barcelona ve Milano’daki sektörel fuarları geride bırakarak düzenlenme alanı açısından Avrupa’nın en büyüğü olan IFW, ticari büyüklük açısından da ilk sıralarda olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Profesyonel ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği IF WEDDING FASION İZMİR 2011, etkinlikleriyle de büyük beğeni topladı. Gala defilesi Simay Bülbül tarafından yapılan fuarın kapanış defilesini ise Gamze Saraçoğlu gerçekleştirdi. Karma firma defileleri ise fuar süresince ziyaretçilere moda şöleni yaşattı.
Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olan fuar, toplam 24 bin 500 metrekare alan üzerinde düzenlendi.
Fuar kapsamında ‘Sonsuzluk İçin Bugün’ temasıyla 2. Gelinlik Tasarım Yarışması düzenlendi. Genç tasarımcıların sektöre kazandırılması amacıyla gerçekleştirilen yarışmada Gökhan Yavaş birinci, Reyhan Görür ikinci, Emir Kırmızı üçüncü oldu. Yarışmada finale kalan 15 tasarım fuar süresince sergilendi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI