Ana SayfaYaşamIdris Elba ve Matthew McConaughey’li Kara Kule'den İlk Fragman

Idris Elba ve Matthew McConaughey’li Kara Kule’den İlk Fragman

Ülkemizde Kara Kule ismiyle bilinen kitap serisinin beyaz perdeye taşınacağı bir süredir biliniyordu. Fakat projeye dair belirsizliğin son bulması zaman almıştı. Ardından başrol oyuncularının açıklanması serinin hayranları arasında şiddetli tartışmaların yaşanmasına neden oldu. Sonunda ekim ayında internete sızdırılan görüntülerin ardından ilk fragman izleyicilerle paylaşıldı.
 
Paylaşılan fragmana bakılırsa olaylar Jake Chambers‘ın rüyaları ile bağlıyor. 11 yaşındaki bu çocuk farklı bir boyutun varlığını keşfediyor fakat etrafındakileri gördüklerinin gerçekliğine inandıramıyor. Daha sonra gizemli bir şekilde Orta Dünya olarak adlandırılan bu farklı boyuta geçiş yapan Jake, rüyalarında gördüğü Roland Deschain ile karşılaşıyor. Hayatta kalmış son silahşör olan Roland, evrendeki tüm yaşamı koruyan Kara Kule’yi bulma mücadelesi veriyor. Ona Siyahlı Adam olarak anılan Walter Padick engel olmaya çabalıyor.
 
Heyecan uyandıran yapımın başrollerini Idris Elba ve Matthew McConaughey paylaşıyor. Onlara Tom Taylor, Katheryn Winnick, Jackie Earle Haley, Fran Kranz, Abbey Lee Kershaw ve Michael Barbieri gibi isimler eşlik ediyor. Kara Kule filminin ülkemizde 4 Ağustos‘ta vizyona girmesi bekleniyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI