Ana SayfaTeknolojiİadeAl ile Alışveriş Yaparken de Para Kazanacaksınız!

İadeAl ile Alışveriş Yaparken de Para Kazanacaksınız!

Üyelerine internet üzerinden yaptıkları alışverişlerden para iadesi, yeni kazandırdıkları üyelerin alışverişlerinden ise reklam geliri kazandıran İadeAl; modadan, kozmetiğe, elektroniğe, market alışverişi, ev eşyası ve tatile kadar birçok farklı kategoride 200’e yakın anlaşmalı markayla, internet üzerinden alışverişin yeni platformu olacak.
Her geçen gün bünyesine yeni markaların eklendiği, internetten alışverişin başlangıç noktası olan kullanıcı dostu İadeAl ile para kazanmaya başlamak ise çok kolay. Para iadesi için iadeal.com’a ücretsiz üye olduktan sonra alışveriş yapmak istediğiniz mağazanın web sitesine iadeal.com üzerindeki bağlantı ile gitmek yeterli olacak. Mağazanın kendi alışveriş sitesinde alışverişinizi tamamladığınızda, marka ile belirlenen oranlardaki para iadeniz iadeal.com hesabınızda birikecek.

15 yıl Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarında büyük projeler yönettikten sonra yeni bir girişimin kurucusu olma heyecanı ile iş yaşamına dönen Serpil Özyurt’un kurucu ortağı ve CEO’su olduğu İadeAl’ın diğer kurucu ortakları ise Türkiye’nin sayılı gruplarından birinde Bilgi Teknolojilerinden sorumlu yönetici Yavuz Özyurt ve İadeAl’ın teknolojisinden sorumlu olan Caner Lenger.  

Türk tüketicisinin para iade sisteminin imkanları ile tanışması için İadeAl’ı kurduklarını belirten Serpil Özyurt, “bu platform ile güvenilir büyük markalarla çalışıyoruz.  Şuan için 200’e yakın olan anlaşmalı marka sayımızı artırmayı ve yılsonunda platformda 10.000 üye sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Üyelerimiz örnek hesaplama sayfamızdan alışveriş ve davetlerinden ne kadar kazanç elde edebileceğini kolaylıkla görebiliyorlar” dedi.
İadeAl’da para kazanmanın tek yolu alışveriş değil…

İadeAl sadece kendi alışverişlerinizden değil davet ettiğiniz arkadaşlarınızın alışverişlerinden de kazandırmaya devam ediyor. İadeAl, profilinizde yer alan davet bölümündeki özel davet linkini arkadaşlarınızla paylaştığınızda, sürekli ve sınırsız reklam geliri kazanma fırsatı sunuyor. Davet ekranında bulunan sosyal paylaşım butonları ile facebook, twitter, linkedin ve whatsapp üzerinden de direkt olarak arkadaşlarınızı davet edebilir ya da yine aynı ekrandan arkadaşlarınızın e-posta adresini yazarak bir davet e-postası gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Davet ettiğiniz arkadaşlarınız İadeAl’a üye olduklarında yaptıkları her alışverişten para iadesi kazanırken siz ise herhangi bir üst limit ya da süre sınırı olmadan reklam geliri kazanacaksınız.

iadeal.com üzerinden yapılan her alışverişte kazandığınız para iadeleri ve arkadaşlarınızın yaptığı alışverişlerden kazandığınız reklam gelirleri minimum 50 TL olmak üzere kendi belirlediğiniz tutara ulaştığında ise toplam tutar banka hesabınıza yatırılıyor. Profilinizin özet bölümünde ise tüm ödenen, onay bekleyen ya da banka hesabınıza yatırılmayı bekleyen tutarları görüntüleyebilirsiniz.

Alışveriş yapmadan önce iadeal.com’a tıklamayı unutup alışveriş yapacağı siteye girenler için ise İadeAlChrome eklentisi yardımcı oluyor. İadeAlChrome eklentisi ile ziyaret ettiğiniz sitelerde İadeAl avantajı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. 

Dijital pazarlama /reklam platformu İadeAl ile artık hem alışveriş yaparken hem de harcamadan kazanacak kendi ya da arkadaşlarınızın alışverişini birikime çevireceksiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI