Ana SayfaYaşamHuzurlu bir tatil için Ida Costa Hotel

Huzurlu bir tatil için Ida Costa Hotel

18-20’li yaşlarda tercihlerimiz Çeşme ve Bodrum’dan yana olsa da iş hayatına başladıktan sonra insan biraz da huzurlu tatil arıyor. İşte bu arayışlardan birinde Assos’taki Ida Costa Hotel’i keşfettik.

Uğur ve Hülya Olcay’ın bundan bir sene önce açtığı Ida Costa Hotel lüks ve konforu bir arada sunuyor.Ege Denizi’nin muhteşem manzarasına, komşu Midilli’ye ve harika bir bahçe peyzajına bakan odaları minimum 30 metrekare. Kaz Dağları’nın denize en dik indiği noktada dokuz dönümlük bir arazi üzerine kurulu, geleneksel Ege mimarisiyle inşa edilmiş, tamamı doğal taşlar ve zeytin ağaçlarıyla çevrili otelleri, deniz kenarında doğayla baş başa huzurlu ve konforlu bir ortam sunuyor. Bununla birlikte Ida Costa şehrin yorgunluğundan kaçan misafirlerinin stresten arınması, ve tatillerinin keyfini daha fazla çıkarmaları için rahatlatıcı masajlar, hamam ve sauna hizmetleri sunuyor.

Özenle yapılan yemekleriyle yarım pansiyon hizmet veren Ida Costa’da Ege mutfağının en güzel tadlarını keşfetme fırsatınız da oluyor. Ege’nin tertemiz denizine girerken güneşin de keyfini çıkarırken kitabınızı okumak ve şehrin karmaşasından uzaklaşmak her şeyden iyi geliyor. Sadece 1 yıl önce açılmasına rağmen Tripadvisor’da mükemmellik sertifikasını da kazanan Assos Ida Costa’da hafa sonu kısa bir kaçamak veya uzun ve dinlendirici bir tatil yapıp şehre yenilenmiş olarak dönebilirsiniz. 

Assos Ida Costa’ya arabayla gidebileceğiniz gibi Edremit havaalanına uçakla gidip oradan 1 saatlik araba yolculuğuyla da otele ulaşabilirsiniz.

Ida Costa Hotel Assos: Küçükkuyu-Assos Sahil Yolu Üzeri Kozlu Köyü Altı, Assos, Ayvacık / Türkiye

Telefon: 0286 7640010

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI