Ana SayfaGüzellikHürrem Sultan Kolonyası

Hürrem Sultan Kolonyası

“Turuncum, Narım, Narencim…“ Kanuni Sultan Süleyman, nam-ı diğer  Muhteşem Süleyman büyük bir aşkla bağlı olduğu Sultanlar Sultanı Hürrem Sultana yazdığı bir mektuptan yola çıkarak notaları belirlenen ve geçtiğimiz günlerde piyasaya sunulan kolonya. Kolonyaya izzet-i ikramlar, hürmetler ve hizmetler sultanı ‘HÜRREM SULTAN’ ismini vermişler.

Yüzyıllardır süren kolonya ikramı geleneğine farklı bir dokunuşla günümüze modernize eden ‘Hürrem sultan kolonyası’, konuklarına limon kokusu dışında farklı bir  ikramda bulunmak isteyenler için vazgeçilmez bir seçenek olacak.

Adını Osmanlı`da yenilikçiliği ile hüküm sürmüş Hürrem Sultan`dan alan kolonya, kokusunda getirdiği yeniliği şişe tasarımında da gösteriyor. Silindir kutusunda ki tasarımı ile sık bir hediye, yada evinizde ikramlarınızı yaptıktan sonra dekorasyonunuz içinde baş ucunuzda yer alacak muhteşem bir şişe.

Notalarında greyfurt-mandalina  bulunan kokuda özel bir sıralama da izlenmiş. Önce greyfurt ve mentolün keskinliği ile ferahlayacak sonrasında mandalinanın tatlı kokusu ile sakinleşeceksiniz.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI