Ana SayfaModahummel'dan Trendleri Yakalayan Bir Koleksiyon: LEGACY

hummel’dan Trendleri Yakalayan Bir Koleksiyon: LEGACY

AW21’de çıkış yapan Danimarka’nın önde gelen markası hummel, markanın LEGACY koleksiyonunu tanıttı. hummel’in uzun yıllardır süren spor giyim mirası, bu koleksiyonda çağdaş modaya canlandırıcı bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

Hummel LEGACY koleksiyonu; genç bir görünüm kazandırmak için logo ile hummel marka imzasının kullanılıp geçmişten ilham alınarak Z Kuşağı için yeniden tasarlandı.

Spor giyimin her daim yenilikleri radarında tutan markası hummel’in ikonik şevronu, baştan sona renk blokajının çarpıcı kullanımıyla birleşiyor. Böylece markanın futboldaki saygın tarihinden ve sokak giyim kültüründen ipuçları alan çarpıcı bir unisex koleksiyon ortaya çıkıyor.

Tişört ve sweatshirtlerin ultra yumuşak tasarımlarında şıklık ve rahatlık göz önünde bulundurulurken, su geçirmez ceketler ve aksesuarlar da kalitenin altını çizerek hummel farkına vurgu yapıyor.  

Koleksiyon, İzmir Agora – AnkaMall – Ankara Gordion – Emaar – Forum İstanbul – Mall Of İstanbul – Korupark – Marmara Forum – Mersin Forum – Nevbahar – Vadi İstanbul hummel mağazalarında satışa sunuluyor.

Hummel Legacy koleksiyonuna ulaşmak için tıklayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI