Ana SayfaModaHummel Mindful Training Koleksiyonu ile Esnerken Zihninizi Tazeleyin

Hummel Mindful Training Koleksiyonu ile Esnerken Zihninizi Tazeleyin

Spor giyimin trendleri ve rahatlığı bir arada sunan savunucusu hummel, SS21 Sport Style koleksiyonlarıyla hayatı, gerçek bağları ve birlikteliği kutluyor!

SS21 koleksiyonu yogiler, dansçılar ve benzer sporcuların kontrollü, hassas hareketleri için tasarlanarak farkındalıktan ilham alan sporlara odaklanıyor. Koleksiyondaki her bir parça, İskandinav minimalizmi ve ayrıntılara gösterilen büyük itina ile birleştirilmiş endüstri lideri performansın mükemmel dengesini içeriyor.
 
Koleksiyonun ardındaki ilham ise, hareketten üretilen endorfinleri terapi olarak kullanmak ve zihnimizle bedenimizi temizlemek için egzersiz yapmak durumlarının arkasında yatan değerler sistemi! Bu düşünceden de yola çıkarak, SS21 koleksiyonundaki her bileşen, tasarım süreci boyunca dikkatlice değerlendiriyor ve markanın bugüne kadar ürettiği en konforlu ve işlevsel parçaları oluşturmak için işleniyor.

 
hummel’in dikişsiz taytları ve braları rahatsız edici dikişlere ihtiyaç duymadan, sınırsız esneklik sağlamak için gerilebilir, sıkı bir uyum sunan boru şeklinde bir örgü yapısına sahiptir. Dikişsiz tasarım vücut hatlarını takip ederken gizli havalandırma, BEECOOL teknolojisi ve antibakteriyel kumaş serin ve kuru bir performans sağlıyor. Böylece spor şıklık ile birlikte spor kıyafetiniz size rahatlık da sunuyor.

Mindful Training  koleksiyonu “daha güzel bir Dünya” diyerek aynı zamanda sürdürülebilirliğe de odaklanır. Koleksiyonun %70’i geri dönüştürülmüş polyester, organik pamuk ve doğal antibakteriyel, bambu gibi sürdürülebilir malzemelerden tasarlanmıştır.
 
hummel SportStyle SS21, öne çıkan, doğası gereği işlevsel Danimarka tasarımıyla benzersiz bir şekilde trend odaklıdır. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI