Ana SayfaModahummel HIVE İle Doğaya ve Kendine Dönüş

hummel HIVE İle Doğaya ve Kendine Dönüş

Evde vakit geçirirken bile kendine güvenen, parlak ve iyimser algıdan vazgeçmeyenler için Hummel’ın spor estetiği baz alınarak tasarlanan kapsül koleksiyon, yarı saydam detaylandırma ve göz alıcı şekiller bir araya getirilerek oluşturuldu.
 
Koleksiyon, çarpıcı şekiller ve denizden ilham alınan renklerle harmanlanmış İskandinav tasarım köklerinin yeniden yorumlanmasıyla markanın mirasına sadık kalıyor.
 
İki seriden oluşan hummel HIVE’ın ilk serisi, sade nötr renkler ile parlak neon kırmızı ve pastel pembeleri harmanlıyor. Bedenler büyük boyutlarda ve 90’ların silüetlerine referans vermek için hafif malzemelerle üretilirken, modern malzemelerin göstergesi olan güncellenmiş işlevsellik de ekleniyor. Marka her parçada İskandinav sadeliğini benimserken, aynı zamanda ileri görüşlü ancak hala sahil estetiğine sahip ürünler tasarlamak için biyeleri, yarı saydam detaylandırmayı ve wetsuit yapılarını kullanıyor.

Hummel HIVE’ın ikinci SS20 serisi, bronz ve keskin renklerin bir karışımını sunarak büyüleyici İskandinav kıyı şeridini yansıtıyor. Kapsül koleksiyon, dokulu malzemeler kullanılarak hazırlanmış abartılı silüetlere ve batik boyaya atıfta bulunuyor. Grafik örgüler ve denizcilik şeritlerinden keten ve karışık dokular kullanılan koleksiyonda orijinallerinin ultra rahat ama
rafine edilmiş yorumları yaratılıyor.
 
Çok renkli paket, giyim ve ayakkabı içindeki ilginç, cesur unsurlar arasında çatışan renklerin bir araya gelmesinden oluşuyor. Asimetrik renk bloklama, sürdürülebilir pamuk eklenmiş haliyle hummel’ın arşivine saygı gösteriyor. hummel HIVE, koleksiyon boyunca bir dizi çarpıcı renk sergileyerek tüketicilere asimetrik renk bloklamayı denemeyi teşvik ediyor.
 
Hummel baş tasarımcısı Marshall Louis Alexis Hook SS20 koleksiyonu için “Bu marka için gerçekten heyecan verici bir dönem ve bugün mevcut olan en otantik spor moda kıyafetlerinden bazılarını ürettiğimizi düşünüyoruz. Tüm hummel HIVE serilerinde olduğu gibi, SS20 sezonunda da kendi zengin geçmişimizden büyük miktarda ilham alıyoruz ve saygıdeğer arşivimizde çok sayıda referans göreceksiniz.” diyor.
 
Vegan Shoe Hummel’ın en beğenilen beş modeli olan Edmonton, Power Play, Victory, Seoul ve Stadil 3.0 yüksek kalite vegan deri ve süet kullanımının yanı sıra, geri dönüştürülmüş polyester ve kauçuk ile baştan yaratılmış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Modeller, önde beyaz ve nötr tonlu renkleriyle klasik Hummel şeritlerini ön plana çıkarırken, parlak renk yelpazesi ile
modern bir havaya bürünüyor. Doğa dostu ve sürdürülebilir modayı destekleyen materyaller kullanılarak tasarlanan Hummel Vegan Shoe modelleri unisex ve hiçbir şekilde hayvan derisi kullanılmaması ile öne çıkıyor.
 
 
Hummel SS20 koleksiyonu hummel.com.tr web sitesinde satışta.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI