Ana SayfaModaHotiç`in 2010 İlkbahar - Yaz koleksiyonu...

Hotiç`in 2010 İlkbahar – Yaz koleksiyonu…

Pastel ve soft renklerin pudra efektleriyle zenginleştiği  koleksiyon, dişiliğin ön plana çıktığı romantik bir ilkbahar vaat ediyor. Babetlerin bile platformlarla yükseltildiği, yüksek topuklu sandaletlerin gözde olduğu kadınsı detayların ağırlık kazandığı HOTİÇ koleksiyonu bu sezon dişiliğin gizemini doyasıya yaşatıyor.

Sade ve doğal

Romantizmin etkisinde doğal ve özgür olmayı sevenlere pembeleşmiş bej tonları, pastel lila renkleri pudra efektleriyle ayrı bir zerafet katıyor. Büyük  3 boyutlu çiçeklerin yer aldığı, saten ve deri kombinlerle zenginleşen bu grupta fetalı babetler, sandaletler yoğunluk kazanıyor.İpek ve satene geri dönüşün yaşandığı bu grupta mat ve parlak kumaşların bir arada kullanımı, buruşuk efektli deriler öne çıkıyor.

Latin Toprakları

40 ve 50’li yılları andıran sandalet, çanta ve geniş kemerler el işleri ve canlı renk tonlarıyla bütünleşerek tam bir karnavalı andırıyor. Turuncunun tonları, tabalar, tarçınlar, ten renkleri, turkuvazın armonisi bu grubun öne çıkan renkleri… Süetten yapılmış lazerli botlar, eskitilmiş kösele kaplı platformlar, leopar süet babetler , yılan baskılı babetler taşlı tokalarla zenginleşerek genç ve dinamik kadınlara farklı alternatifler sunuyor.

Fütürizmin izinde

Modern bir minimalizmin etkisinde bilimin modaya geçisi simgeleniyor. Teknolojik görünümlü ökçeler, şeffaf çantalar, çift katlı platformlar, kalın bileklikler, bronz ve gold renkleri uzay çağına şimdiden geçtiğimizin izlerini veriyor.Derilerde metal efektler, lazerli dokular, zincir aksesuarlar ağırlık kazanırken   yüksek ökçeler  HOTİÇ kadınına oldukça seksi ve feminen bir hava katıyor.

İkili oyunlar

70’li yılların Amerika’sının sıradan ve gündelik hayatının izlerini taşıyor bu grup. Ekoseler, keten kumaşla kaplı platformlar, deri çiçeklerle süslü keten babetler, ahşap sabolar, trok süsler öne çıkan öğeler arasında yerini alıyor. Kısa jean şortların bilekte biten botlarla kombinlenişine, ahşap platformlar ve ahşap ökçelere bu yaz oldukça sık rastlayacağız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI