Ana SayfaModaHotiç 2018 İlkbahar-Yaz Sezonu

Hotiç 2018 İlkbahar-Yaz Sezonu

GÜÇLÜ VE YARATICI KADINLARIN İLHAM KAYNAĞI: HOTİÇ

Dünya trendlerini koleksiyonlarına başarıyla yansıtan Hotiç, bireyselliği ifade eden vintage etkilerin ön planda olduğu İlkbahar- Yaz koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunuyor.

Yaratıcılığın bireysellik ile eş anlamlı olduğunu savunan Hotiç, İlkbahar- Yaz koleksiyonunda geçmişin çizgilerini modern ve genç bir tarz ile harmanlayarak günümüz kadınlarının hem şık hem de stil sahibi olma arzusuna cevap veriyor.

Geçmişten ilham alan Hotiç İlkbahar- Yaz Koleksiyonu; genç, modern ve feminen yansımalar ile şık ve casual arasındaki sınırları yeniden yazıyor.

Kendine has modern çizgisi ve seçkin tasarımlarıyla Hotiç, İlkbahar- Yaz Koleksiyonunda yaş grubu sınırlamalarını ortadan kaldırıyor.

90’ların kalın tabanlarından ilham alınarak tasarlanan sneakerlar İlkbahar-Yaz sezonunda da trend tutkunlarının yeniden gözdesi olmak için hazırlanıyor.

Yüksek tabanlı sandaletler, Retro sokak tarzı ve 90lı yılların trend öncüsü spor ayakkabılar sezonun vazgeçilmez parçalarından olmaya devam ediyor.

Dinamik notalardan beslenen Hotiç’in, İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda; enerjik renkler, karışık malzemeler, eklektik dokular ve metalik renklerin rüzgarı esiyor. Zariflikten ve romantizmden yana olan kadınların tercihi pastel tonlar, taşlı aksesuarlar, saten ve inciler sezonun göze çarpan detayları arasında. Stilettolar ve yüksek platformlar, renkli ve pırıltılı feminen ayrıntıların ışıltılı aurası ile yeniden yorumlanıyor.

Hotiç, İlkbahar- Yaz Koleksiyonunda renk bloklarıyla birleşen grafik desenli çantalar sezonun ilerleyen dönemlerinde yerini yumuşak renk detaylarına bırakıyor.

Siyah ve beyazın klasik birleşimi doğal malzemelerle bu sezon yeniden öne çıkıyor. Özellikle koleksiyonda yer alan rafya detaylar yüksek platformlarda, bağcıklı espadrillerde ve alışveriş çantalarında hayat buluyor.

Hotiç’in; sezon trendi renkleriyle güncelleyip, yılan ve kroko desenleri ile harmanlayarak oluşturduğu tasarımlar, zamanın ruhunu yakalamak isteyenler için mağazalarda yerini alıyor.

Sezonun bohem hissini ön plana çıkaran etnik desenler; babuşlar, stilettolar ve alışveriş çantalarında boy gösterirken; renkli parlak taşlardan oluşan hayvan motifleri koleksiyonda safari rüzgarı estiriyor.

Bu sezon kendini yeniden gösteren kamuflaj deseni, sneaker ve bel çantaları ile feminen bir dokunuş kazanıyor.

Hotiç’in klasiklerden vazgeçmeyen kadınların tercihi monogram çantaları, yaz aylarının enerjisini mavi tonlarıyla yansıtıyor.

İş hayatında ve günlük yaşamda zarif ve ince detaylarıyla kaliteli şıklık yaratan Hotiç’in ayakkabı ve çanta modelleriyle tarzınıza göz alıcı bir dokunuş katmak istiyorsanız Hotiç mağazaları ve www.hotic.com.tr sizleri bekliyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI