Ana SayfaYaşamHomend Stand Mikser ile Mutfakta Keyifli Anların Tadını Çıkarın!

Homend Stand Mikser ile Mutfakta Keyifli Anların Tadını Çıkarın!

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatınızı kolaylaştırarak, yaşam kalitenizi yükselten Homend’den sizi kendisine hayran bırakacak yeni yardımcınız: Homend Profashion Prof 3003H Stand Mikser. Marifetleri saymakla bitmeyen Homend Stand Mikser, çelik döküm yapısı sayesinde uzun süreli kullanım özelliği ve maksimum performansı ile mutfakta olmayı keyif haline getiriyor.
 
Üç farklı karıştırma aparatı var
Farklı uçlara sahip olan Homend Stand Mikser ile istediğiniz karışımları hazırlamak artık çok kolay. Üç farklı karıştırma aparatı olan;  yoğun hamurlar için yoğurma kancasını, orta yoğunluklu hamurlar için karıştırma ucunu ve sıvı karışımlar için çırpma ucunu kullanabileceğiniz mikseriniz sayesinde en kıdemli şeflere bile taş çıkartacaksınız. 6 lt’lik karıştırma haznesine 2 kg’a kadar malzeme alabilen Homend Stand Mikser, hamuru hiç zorlanmadan üstelik tam da istediğiniz gibi karıştırıyor.
 
Alüminyum döküm şık gövdesi ile göz alıcı tasarım
8 kademeli hız ayarına sahip olan mikseriniz, 1300 Watt’lık motor gücü ile de göz dolduruyor. Kolayca kavranabilen yapısıyla elinizden kaymayan ve rahat bir kullanım sunan Homend Stand Mikser ile hayallerinizin ötesinde bir konfora sahip olacaksınız. Mikserinizin göz alıcı şık gövdesi ise alüminyum döküm kaplamadan yapıldı. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI