Ana SayfaModaH&M Türkiye'den Dijital İkinci El Alışveriş Etkinliği: "Modayı Paylaş"

H&M Türkiye’den Dijital İkinci El Alışveriş Etkinliği: “Modayı Paylaş”

İkinci el dijital alışveriş etkinliği ile H&M Türkiye, herkesi modada bir dönüşüm yolculuğuna davet ediyor. Dört gün sürecek ModayiPaylasxHM etkinliği 17 Aralık saat 18.00 itibariyle başlıyor.

Kaynakların giderek daha da tükendiği bir dönemde H&M Türkiye; tasarımcı, iş kadını, sanatçı ve moda dünyasından alanında öncü 48 kadını, kendi tasarımlarına ve gardıroplarındaki kıyafetlerine ikinci bir şans vermeleri için bir araya getirdi. Modayı Paylaş / Rewear Market dijital etkinliği ile modada dönüşüme öncülük eden değerli isimler “Benim Kıyafetim Senin Kıyafetin Olsun” diyerek moda severler için gardıroplarını açıyor ve seçtikleri kıyafetlerine ikinci bir şans vererek hem modayı herkesle paylaşıyor hem de satıştan elde edilen geliri bağışlayarak doğada geri dönüşüme katkı sağlıyor.

Bu etkinlik ile herkes dijital bir sürdürülebilirlik sergisine ve aynı zamanda birbirinden anlamlı ürünlerin yer aldığı ikinci el alışveriş buluşmasına davetli. H&M Türkiye’nin bu platform ile amacı; kıyafetlerimizi geri dönüştürmek, hiçbir kaynak kullanmadan alışveriş yapmak ve sürdürülebilir moda geleceği adına hayata geçirebileceğimiz her bir adımın öneminin geniş kitlelere yayılmasını sağlamak.

Kıyafetlere ikinci bir şans vererek sürdürülebilir moda bilinci yaratma kapsamında dikkat çekici bir dijital alışveriş platformu yaratan H&M Türkiye, değerli katılımcılarıyla birlikte doğaya da kaynak yaratmak amacıyla satışı gerçekleşen tüm ürünlerin gelirini WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), OGEM-VAK (Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları ile Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı) bağışlayacak. H&M ayrıca, her bir ürünün %30’u tutarını da bu vakıflara bağışlayacağını duyuruyor.

Modayı Paylaş / Rewear Market, 17-20 Aralık tarihleri arasında www.modayipaylas.com adresinde!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI