Ana SayfaAnne ve ÇocukH&M Home Çocuk Odalarına Orman Bitkilerini ve Hayvanları Getiriyor

H&M Home Çocuk Odalarına Orman Bitkilerini ve Hayvanları Getiriyor

Siz küçükken (ya da öyle hissederken) her şey bir macera olabilir – kendi eviniz bile. Tüm hayal gücünüzü kullandığınızda, odanız göz açıp kapayıncaya kadar bir ormandan bir sebze bahçesine dönebilir. Bu sonbaharda oyun ön planda, çünkü tasarımcılarımız ilham almak için doğaya döndü ve küçükler için eğlenceli bir alan yaratmak için nötr renk paleti ve soft renklerle hoş bir koleksiyon yarattı. Pençeli ayıcık terlikler, meşe palamudu şeklinde yastıklar ve sebze desenli nevresim takımları hayal gücünüzü artırmak için mükemmel.

Sonbahar kampanyalarından “Orman Masalları” için, yaprakların çizgileri veya çiçeklerin bükülmüş şekilleri gibi doğanın formlarından ilham alan Danimarkalı sanatçı Silke Bonde, koleksiyon için mükemmel bir zemin sağlayan bir duvar tasarladı.

Çocuklar hayal güçleriyle gelişiyorlar, biz de yetişkinler olarak onları, sahneyi kurarak ve kendi hikayelerini yaratmalarını sağlayarak teşvik etmeliyiz. Duvarı boyarken, vahşi doğada bize rehberlik edecek bilinmeyen unsurlardan oluşan bir dünya yaratmak benim için çok önemliydi.” diyor. “Çocukların merak etmelerini ve bu yaprakların arkasında ne olduğunu ve bu sarı çiçeklerden birini çekerlerse neler olacağını hayal etmeye başlamalarını istiyorum.”
 

 
H&M HOME’dan kişiye özgü ve eğlenceli odalar için kısa bir rehber:
Renk enjekte et! Duvarları farklı renk veya desenlerde boyamaya cesaret edin ve daha huzurlu bir ortam istiyorsanız da yumuşak renklere gidin. Meşe yaprağı ve meşe palamudu desenli pastel yeşili nevresim takımı veya tavşanlı yastığı olan yumuşak gri nevresim takımı gibi setler büyük renk blokları eklemek için harika olacak.
Oyuncak ve hazineler için depolama alanları geliştirin. Oynaması da zevkli olan eğlenceli depolama çözümleri odaların daha düzenli kalmasını da sağlar. Mesela fırın şeklinde bir kutu, meşe palamudu şeklinde bir kutu veya uzun kulaklı bir tavşan şeklinde saklama torbasına ne dersiniz?

Eğlenceli detaylarla tanışın, ay ve yıldız desenli mini pankartlar, ayı postu şeklinde yumuşak battaniye ve sevimli bir tavşan şeklinde terlikler. Sincaplar veya tavşanlar gibi sevimli yumuşak oyuncaklar ekleyin ve duvarları pancar ve yabani hayvan desenleri olan posterlerle süsleyin.

Çocukların tasarımları gerçek hazineler! Favori çizimlerini çerçeveleyin ve bu sanat eserlerinin duvarda parlamasını sağlayın.

En önemlisi – dekorasyon konusunda kural yoktur – hayal gücünüzün akmasını sağlayın!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI