Ana SayfaYaşamH&M HOME Bahar Yenilikleri 2022

H&M HOME Bahar Yenilikleri 2022

H&M HOME’da baharın başlangıcı, ilk güneşli günlerin neşesini yakalıyor, renk ve ışığın yardımıyla sezona yeni ve taze bir başlangıç ​​sunuyor. Yumuşak nötr tonlar, soyut baskılar ve sanatsal şekillerle evinizi güneşli günlere açın ve yeni şık depolama ürünlerimizle mutfakta uyum sağlayın. Koleksiyon, 20 Ocak 2022’den itibaren seçili mağazalarda ve hm.com/home adresinde online olarak satışa sunulacak.
Baharın umut verici işaretleri ortaya çıkmaya başlıyor ve daha ışıltılı günler bizi bekliyor. Işığı yaşam alanınıza davet edin ve yumuşak nötr tonlar, soyut baskılar ve ilham verici şekillerle süsleyin. Lila, yeşil ve sarı pastel renkler bu parlak ve modaya uygun koleksiyonun tonunu belirlerken, soyut heykelsi desenlere sahip şık vazolar her odayı canlandırıyor. Onları taze çiçeklerle doldurun ve bir büfeye yerleştirin veya en sevdiğiniz kitap rafına heykelsi bir detay ekleyin.

Bahar mevsiminin gelmesini özlediğimiz günlerde, canlı tonlar ve eğlenceli şekiller ev için yeni bir başlangıcı işaret ediyor. Geri dönüştürülmüş pamuktan üretilen püsküllü yastığımız, modern cam objeler ve dokuma kilim ve battaniye gibi sanatsal ve cesur ayrıntılarla kişiliğinizi ifade edin. Yumuşak nötr tonlarda kadife yastıklarla karıştırıp eşleştirin ve keskin şekillerde pastel renkli kokulu mumlar gibi ruh halinizi artıran objeler ekleyin.

Mutfağınızı Düzenleyin
Mutfağınızı veya kilerinizi düzenleyin ve önümüzdeki sezona yer açın. Tüm eşyalarınızın kendine ait bir yeri olduğunda, günlük yaşam daha kolay hale gelir ve en önemli şeye, enfes bahar yemeklerine odaklanmanızı sağlayan bir sakinlik duygusu verir! Yeni şık depolama ürünlerimiz dolapları daha düzenli ve yemek pişirmeyi daha da eğlenceli hale getiriyor.

Farklı türde sepetleri ve kutuları karıştırarak basitliği hedefleyin ve daha düzenli bir görünüm için sadece iki veya üç çeşit sepet seçin. Seramik kaşıklıklar ortalığı düzenlerken ahşap kutular, yiyecekler için mükemmel depolama sağlıyor. Pamuk ve keten karışımlı ekmek çantalarımız ekmeğinizi taze tutarken, yeniden kullanılabilir kase kılıflarımız tekrar tekrar yıkanabiliyor ve tek kullanımlık ambalaj çözümlerinin kullanımını en aza indirmenize yardımcı oluyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI