Ana SayfaDekorasyonH&M Home Bahar 2021 Koleksiyonu

H&M Home Bahar 2021 Koleksiyonu

Şimdi her zamankinden daha fazla beklediğimiz tatillerde, sevdiklerinizle yeni anılar ve gelenekler yaratarak zamanı daha da özel ve samimi hale getirmeye çalışıyoruz – kuru çiçekler ve keten peçeteler kullanarak güzel bir bahar masası düzenleyebilir veya masayı sadece mevsim sarısı bir H&M HOME masa örtüsü ile süsleyebilirsiniz. Evin kalbini dekore etmek için ise doğal renk paletinde keten ve jüt gibi rustik malzemeler kullanan bahar koleksiyonu, klasik bir country evi havası veriyor.

İkramlarınızı geleneksel tasarımlarla süslenmiş büyük servis tabaklarımızla hazırlayabilir veya çocuklarınıza bahar favorisi haline gelen lale şeklinde tasarlanmış yumurtalıklarla kahvaltı hazırlayın. Organik pamuktan üretilmiş jüt masa örtüleriyle süslenmiş masanın etrafında otururken, geri dönüştürülmüş dolgu yastığımızla doldurulmuş fırfırlı keten yastık kılıfına yaslanabilirsiniz.

Taze açan bahar çiçekleri bahçeden toplanıp yeşil şişemize doldurulabilirsiniz. Bir renk ve aroma katarak masanın mükemmel bir şekilde tamamlanmasını sağlayan geri dönüştürülmüş cam vazolarla şimdi ziyafet zamanı!

Bahar koleksiyonu 4 Mart’tan itibaren mağazalar ve hm.com’da satışa sunulacak.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI