Ana SayfaModaH&M Bağdat Caddesi Flagship mağazası açıldı

H&M Bağdat Caddesi Flagship mağazası açıldı

Türkiye`ye ilk geldiğinde büyük heyecan yaratan H&M her geçen gün mağazalarına bir yenisini ekliyor. Dünyadaki en büyük ve konsept mağazalarına flagship store adını veren H&M`in Türkiye`deki ilk flagship store`u da bugün açıldı. Anadolu yakasında Bağdat Caddesi`nin en işlek kısmında konumlanan H&M Türkiye`nin en geniş H&M`i olurken dünyanın da en büyük 10 mağazasından biri olmuş oldu. 

6 kattan oluşan mağaza 3.200 metre kare alana yayılıyor. Mimari açıdan en son tekniklerin kullanıldığı mağazada, moda severlere her katta farklı bir konsept sunuluyor.   -1 katı olan Park Café’de çocuklar düşünülürken, giriş katı Grand Foyer ve 2. kat The Studio’da kadınlar için tüm koleksiyonlar, 3. kat The Gallery’de gençlerin favorisi Divided koleksiyonu, 4. kat The Lounge’da kadınlar için iç giyim ürünleri ve 5. kat The Archive’da da erkeklere özel koleksiyonlar yer alıyor. 

H&M bu akşam (21 Nisan) yapılan açılış partisinin üzerine 22 Nisan Çarşamba günü kapılarını tüm H&M meraklılarına açacak. Biz bu geniş H&M`de alışveriş yapmaya bayıldık. Siz de ilk fırsatta mutlaka ziyaret edin ve keyifli alışverişin tadını çıkarın. 

H&M Bağdat Caddesi`nin açılış partisinden kareler için fotogaleriye tıklayabilirsiniz.

H&M Bağdat Caddesi Telefon: 0216 380 22 34
Adres: Bağdat Caddesi No: 423 Suadiye

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI