Ana SayfaYaşamHilton Garden Inn Türkiye&#8217deki ikinci otelini açıyor

Hilton Garden Inn Türkiye&#8217deki ikinci otelini açıyor

Hilton Garden Inn Türkiye’deki İkinci Otelini Konya`da açıyor…

210 misafir odası ve 18 süit

Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre “Türkiye’deki ikinci otelimizi açmış olmaktan dolayı çok memnunuz. Burası bizim için hem misafirleri hem de ödüllü markamıza ilgi gösteren yatırımcıları dolayısıyla özellikle heyecan verici bir pazar konumunda." dedi.

Yeni inşa edilen Hilton Garden Inn Konya, tarihi kentin merkezinde, Türkiye’nin en önemli kültürel hazinelerinden Mevlana Merkezi’nin hemen yanı başında konumlanmıştır. Hilton Garden Inn Konya 210 misafir odası ve 18 süitin yanı sıra, güncel tasarımlı bir lobi, 24 saat açık business centre, otelin her köşesinde ücretsiz Wi-Fi internet erişimi, Print Spots, Garden Sleep Sistemi gibi hizmetler sunuyor; ayrıca Konya Havaalanı’na sadece 20 dakika mesafede olması sayesinde hem iş hem tatil amaçlı geziler için ideal. Bunun yanı sıra otelde 475 misafiri ağırlayabilecek büyük bir balo salonu ve 220 kişiyi alabilecek ayrı toplantı salonları bulunuyor.
Hilton Garden Inn Konya’da dünya ve Türk mutfağından seçenekler sunan ve içinde lobi barı olan Sumac Grill restoran bulunuyor. Misafirler kişiye özel kahvaltıların tadını çıkarmanın yanı sıra, 24 saat açık olan Pavillion Pantry’den sağlıklı atıştırmalıklar, tatlılar ve taze meyve suları alabilecek. Ayrıca otelde Otelde fitness aletleri bulunacak, ayrıca isteyen müşteriler Hilton Garden Inn Stay Fit Kit sayesinde odasında spor yapabilecek.
Misafirler otelde Hilton HHonors puanları kazanabilecek ve programın dünya çapındaki 26 milyon üyesinin yararlandığı avantajlardan faydalanabilecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI