Ana SayfaModaHILFIGER, KEITH HARING`den Kapsül ayakkabı koleksiyonu

HILFIGER, KEITH HARING`den Kapsül ayakkabı koleksiyonu

Merhum sanatçı Keith Haring’in çizimlerini içeren Kapsül Koleksiyon’da erkek spor ayakkabılarının yanı sıra kadın ve çocuklar için tasarlanmış spor ayakkabıları ve yağmur çizmeleri de yer alıyor. Kapsül Koleksiyonu, resmi olarak Eylül 2010’da Tommy Hilfiger mağazalarında lanse edilecek.  

Tommy Hilfiger konu hakkında “Özel bir ayakkabı koleksiyonu olan “Kapsül”ü piyasaya sunmak üzere Keith Haring Vakfı ile işbirliği yapmaktan ötürü onur duyuyorum. Keith Haring kendi zamanının istisnai bir sanatçısıydı ve sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyonumda onun ilham verici çizimlerini kullanmaktan dolayı heyecanlıyım” dedi.  

Keith Haring, sanatını sosyal sorunlardan bahsetmek için sık sık kullanan bir sanatçı ve aktivistti. Eserlerinde 80’lerin kentsel sokak kültüründen etkilenen genç sanatçılar, film yapımcıları, oyuncular ve müzisyenler arasında en tanınmış şahsiyetlerden biriydi. 1988’de AIDS teşhisi konulan Haring, AIDS kuruluşlarına finansman temin etmek, görünürlüğünü sağlamak ve hayırseverlik mirasının sonsuza kadar sürmesini sağlamak amacıyla 1989 yılında Keith Haring Vakfını kurdu. Keith Haring Vakfı, Haring’in sanat mirasını ve ideallerini sürdürerek genişletmeyi ve korumayı görev edindi. Vakıf olanakları kıt çocuklara destek sağlayan kuruluşların yanı sıra AIDS ve HIV ile ilgili eğitim, araştırma ve bakım faaliyetleriyle ilgilenen kuruluşlara da destek veriyor. Keith Haring’in mal varlığı güzel sanatlar, moda ve tasarım markalarında uzmanlaşmış uluslararası bir marka lisanslama ve danışmanlık şirketi olan Artestar LLC tarafından temsil ediliyor.    

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI