Ana SayfaYaşamHerkes Bu Şefi Konuşuyor

Herkes Bu Şefi Konuşuyor

Aşçılık mesleği çoğu kadına fazlasıyla çekici gelmiştir ama bir de aşçının kendisi bu kadar çekici olunca yemekler, hem mideye hem de kalbe dokunuyor.

İşte onlardan biri de Franco Noriega. 27 yaşındaki Perulu aşçı Franco internetin son gözdesi. Yakışıklılığı ve baklavalı seksi vücudu ile dünyanın en seksi aşçısı olmaya aday gösterilen Franco Noriega, 2007 yılında oyunculuk hayaliyle New York’a taşınmış. Kendi gibi yine Perulu olan, moda sektörünün en ünlü fotoğrafçılarından Mario Testino tarafından keşfedilmiş ve modellik yapmaya başlamış! (Vücudunun neden bu kadar kusursuz olduğunu da bu şekilde anlayabiliyoruz.)
 

 

⚡️@BUZZFEED TODAY ⚡️ WHAT SHOULD I FEED YOU? LINK IN BIO @BABYBRASA 📸 @TAYLORMILLERPHOTO

Franco Noriega (@franconorhal) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()


Fakat modellik ve oyunculuğun dışında, her erkek gibi o da kalbine giden yolun yemek yapmaktan olduğunu fark etmiş ve aşçılığa merak sarmış. Çok da iyi yapmış çünkü bir hafta önce çektiği ilk yemek videosu şimdiden 34 binden fazla kez izlendi ve Instagram hesabı189 bine ulaştı!     
            
               

 

THE BIG 🍎 #NYC

Franco Noriega (@franconorhal) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()


Bu arada ünlü aşçımız gün geçtikçe artan popülerliğinin hakkını vererek New York’ta BABY BRASA adında, Peru mutfağını temel alan sağlıklı yemekler üzerine restoran açmış. Yolunuz New York’a düşerse bir öğlen yemeğini nerede yiyeceğinizi artık biliyorsunuz.
 

 

Full video on our Facebook ⚡️ We’ll be posting recipes by @franconorhal that are #toolongforinstagram

BABY BRASA (@babybrasa) tarafından paylaşılan bir video ()

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI