Ana SayfaModaHer Vücut Tipi İçin Mayo: Phylyda

Her Vücut Tipi İçin Mayo: Phylyda

Önceden Yves Saint LaurentGivenchy ve Paco Rabanne markalarında kendini göstermiş olan tasarımcı Lydia Maurer, bu sefer gerçekçi kadın vücutlarına uygun mayo ve bikileri Phylyda markası altında tasarladı.

Tasarımcı, “Ailemdeki kadınlardan; teyzemin geniş bir kalçası ama küçük bir göğüs kafesi var, annemle kuzenimin ise göğüs ölçüleri büyük olması rağmen kalçaları oldukça küçük. Bikini giyiminde alt ve üst ölçüleri için aynı bedeni seçen kadınların oldukça nadir olduğunu düşünüyorum.” diyerek, mayo ve bikini tasarımlarında alt ve üst parçaların ayrı ayrı satışa sunulmasının önemini vurguladı. 


Maurer’in kapsül koleksiyon olarak çıkardığı tasarımlarında 4 adet üst, 4 adet alt bikini parçası ve 1 adet mayo bulunuyor. 

Tasarımcı, mayo ve bikinilerde kullanılacak ölçülendirmenin önemini “Seçtiğimiz mayolar ve bikiniler yazın edineceğimiz özel anılar ile oldukça yakından alakalı. Ama ne yazık ki, mayo için alışverişe çıkma düşüncesi ve aynada vücudumuzla karşılaşma fikri bile tüylerimizi ürpertir hale gelmiş durumda.” diyerek belirtti.

Lydia Maurer’in tasarımları Phylyda.com sitesinde satışta.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI