Ana SayfaErkek ModasıHemington'dan En Şık Bayram Hediyesi

Hemington’dan En Şık Bayram Hediyesi

Mükemmel renk çeşitliliği ve hayali dokularla tasarlanan Hemington Summer Chronicles koleksiyonu, elegan çizgiler, ayrıntılı dokunuşlara sahip kusursuz detaylar, özenle seçilen doğal kumaşlar, ustalıkla işlenen tasarımlarıyla bayram kombinlerinizi casual tarzla yorumlayacak.
 
Her Hemington koleksiyonunda olduğu gibi Summer Chronicles koleksiyonu da kaliteli ve tamamen doğal ipliklerden üretiliyor. Keten ve merserize pamuk dokulara sahip tasarımlar soğuk tuşeleri ile giyildiği andan itibaren teni rahatlatıyor. Mısır’ın bereketli ve kadim topraklarında yetişen dünyanın en kıymetli hammaddelerinden Giza pamuğundan üretilen, en sıcak yaz günlerinde dahi nefes alan triko pololar ve triko t-shirtler ile bayramda hem şıklığınızdan hem konforunuzdan ödün vermeyin. Kruvaze ceketleri, özgün desenlerle tasarlanan emprime & nakışlı t-shirtleri, keten ve pima pamuk gömlekleri; keten pantolonlarla kombinleyerek bayram stilinizi oluşturun.
Hemington Summer Chronicles koleksiyonu ile stilinize özgünlük katarken sevdikleriniz için bayram hediyesi önerileri de Hemington.com.tr’de sizi bekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI