Ana SayfaYaşamHaziran 2017 Burç Yorumları

Haziran 2017 Burç Yorumları

2016 yılının travmatik dönemlerini geride bıraktığımızı iyiden iyiye hissetmeye başladık. Haziran ve sonrasında gittikçe artan mutluluk duygusu bizi bekliyor. Ve değerlendirebilenler için bir dolunay, bir yeniay ve Jüpiter’in ileri harekete geçişiyle şans, yenilik ve sonuç alma fırsatları elde edeceğiz.

4 Haziran’da Mars Yengeç burcuna geçiş yaparak domestik işlerle daha fazla ilgilenmemizi sağlayacak.
6 Haziran çok özel bir gün. İki gezegen kendi öz burcuna yerleşerek bize de mutluluk, keyif ve “oh beee!” duygusu aşılayacak: Merkür İkizler, Venüs Boğa burcunda yol alırken her iki gezegeni daha verimli kullanabileceğiz. Bilmek, araştırmak, öğrenmek ve dünyevi keyiflerin farkına varmak, parayı doğru değerlendirmek hiç olmadığı kadar kolay gelecek.

9 Haziran’da Jüpiter gerilemesine son vererek, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda şanslı bir dönemi başlatabilir. Hatta adaletin yeniden var olduğunu gözlemlemek şaşırtabilir. 9 Haziran’da Jüpiter durağanlaşıp 11 Haziran’da ilerlemeye başlayacak. Durağan dönemde şansa güvenmemekte fayda var.

9 Haziran’da gerçekleşen Dolunay yay burcuna özgü, eğitim, seyahat, dış ticaret, medyada yer almak gibi konularda  süregelen araştırmaların sonuçlarını almamızı, karar vermemizi sağlayabilir. Bir final yaratacağı için sertifika almak, seyahatleri tamamlamak, vize işlemlerini tamamlamak gibi sonuçları olacak.

16 Haziran yaratıcı iş yapanlar, sanatçılar, duygusallar ve özellikle haritasında Balık etkisi taşıyanlar açısından açısından önemli: Neptün gerileyecek. Neptün gerilemesi birinin gerçekten sizin hakkınızda ne hissettiği anlama dönemini başlatır. Psişik rüyalarınız geleceğiniz hakkında ciddi bilgiler verebilir. Ve tabii uyuşma eğiliminiz de artabilir. Gerileme 22 Kasım’a dek devam edecek.

21 Haziran’da hem Güneş, hem Merkür yengeç burcuna geçerek, duyarlı, domestik, evle ilgilenmeye ve kolaylıkla içe çekilmeye hazır bir ruh hali yaratacak. Bizi canlandıran düşündüren konular, evimiz, ailemiz, yuvamız olacak.

24 Haziran’da gerçekleşen yeniayda ayın başındaki eylemlerimizin nihayet yenilikle buluşmasını sağlayacak. Yeniayın yengeç burcunda doğması yeni bir ev, eşyalar, aileye yeni bireylerin katılması veya yuva kurmak anlamına gelecek. Yeniay ve Merkür birbirine o kadar yakın ki bu dönemi sözleşme yapmadan geçmek olmaz.

Keyfinizin bol olsun, kesenizde bolluk, kalbinizde aşk olsun.

Su Karakuş
www.sukarakus.com
Instagram/ twitter/ facebook/ youtube: sukarakus

* Su Karakuş’tan detaylı Haziran burç yorumlarınız için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI